Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp 😜 Takk for tålmodigheten 🙏 – November 2024

Ang. servitører

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Ang. servitører

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Ang. servitører

  • Dette emnet har 6 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av Spruddle.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 13
    Replies: 545
    Culli
    01. feb. 2009 kl. 10:15 #16086

    Jeg synes også det høres litt travelt ut, men det kommer jo også litt an på maten. Dersom det er mange fat som skal ut fra kjøkkenet og må fylles etterhvert kan det jo ta litt tid før ti personer får fra hver enkelt servitør. Vi skal ha ca 65 personer til middag og skal ha 10 servitører.

    Personlig synes jeg det er bedre at servitørene får litt for god tid enn at de løper beina av seg.

    Til kaffen trenger man vel stregt talt ikke så mange da det vanligste vel er kakebufet det gjestene forsyner seg selv? Hovedsaken da og utover kvelden er vel at de sørger for at det blir tatt av bordene for ubrukte kopper/glass og sørger for at det er kaffe og annet man har tenkt å servere tilgjengelig for alle.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse

    Topics: 32
    Replies: 776
    Meteline
    01. feb. 2009 kl. 10:57 #16092

    Dette er samtaleemne hos oss om dagen og.

    Svigermor var nemlig på middag på det stedet vi skal ha festen og da hadde det vært en servitør på 15 gjester!? Svigermor var den første som fikk og følte at hun måtte vente med maten for at flest mulig skulle få samtidig. Hadde ikke vært særlig bra.

    Vi skal ha 48 gjester og har også snakket om at det bør være 1 servitør på 10, kanskje bare 8 og. Vil jo at folk skal få maten samtidig, så langt det lar seg gjøre.

    Når det gjelder kaffe og kaker ser jeg vel ikke for mag at det treng å være så mange servitører.

    Settings
    Topics: 62
    Replies: 559
    Spruddle
    01. feb. 2009 kl. 11:59 #16103

    Mannen her ringte kokken en dag denne uka, og spurte opp om dette med antall gjester pr servitør, og presiserte at maten skulle serveres ved bordet, ikke sendes nedover. Men han sa det samme, 1 servitør pr 10 gjester. Så lurte vi på om vi da skulle ta med et par ekstra som kunne fylle opp drikke da, men han sa at servitørene rakk det også. Sååå, må vel kanskje høre på ham da, dumt om vi kommer med mange flere enn han har bedt om også… så vi får tro det går bra 😀

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse

    Topics: 4
    Replies: 66
    Bluespirit
    01. feb. 2009 kl. 12:34 #16108

    det er riktig med 1 servitør pr. 8.-10. gjest, men det er jo servitører som har erfaring. Så du får jo vudere selv hva du gjør, husk det er deres gjester og ikke kokkens sine.

    Settings
    Topics: 118
    Replies: 2914
    katrine
    01. feb. 2009 kl. 16:48 #16149

    Det går helt fint det som kokken sier, men hvis de ikke er erfarene og dårlig til bens hadde jeg tenkt meg om to ganger. Jeg har selv servert i selskaper og vi har helt fint klart å servere 10 stk hver. Hvis du har litt taket på det kalere enn jo tre- fire tallerkener om gangen :mrgreen: og da er ikke 10 stk så mye.

    Men det å servere er ikke alltid bare bare… så har du mulighet til å ta med en eller to til så ville jeg gjort det (hvis de ikke er så erfarene) 😀

    Settings
    Topics: 62
    Replies: 559
    Spruddle
    01. feb. 2009 kl. 18:12 #16172

    «Katrine» wrote: Det går helt fint det som kokken sier, men hvis de ikke er erfarene og dårlig til bens hadde jeg tenkt meg om to ganger. Jeg har selv servert i selskaper og vi har helt fint klart å servere 10 stk hver. Hvis du har litt taket på det kalere enn jo tre- fire tallerkener om gangen :mrgreen: og da er ikke 10 stk så mye.

    Men det å servere er ikke alltid bare bare… så har du mulighet til å ta med en eller to til så ville jeg gjort det (hvis de ikke er så erfarene) 😀

    Jeg tror ikke maten kommer ferdig opplagt på fatene, men at servitørene skal stå og holde fatet med kjøtt, potet etc så hver kan forsyne seg selv… Tenkte det ble lenge å vente på maten for ham som er nr 10, men med litt [smilie=happy0167.gif] så går nok det bra 😂

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde


© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search