Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Bryllups buffet

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllups buffet

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllups buffet

  • Dette emnet har 5 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 13 years ago av Snart fru Ask.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 11
    Replies: 99
    Snart fru Ask
    20. jun. 2012 kl. 20:07 #9598

    hva pleier en å ha på det ?

    Svigers har en nabo fra Thailand som lager fantastisk gode vårruller så det skal vi hvertfall ha, men hva mer ?

    Noen forslag ? Det står helt stille i mitt lille hode. hehe

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    20. jun. 2012 kl. 21:20 #154828

    Kommer jo litt an på hva slags genre dere går for med maten det 🙂

    Settings
    Topics: 11
    Replies: 99
    Snart fru Ask
    21. jun. 2012 kl. 06:54 #154865

    Hvilke genre?

    Vi tenker litt blandet, varm og kald mat evt.

    Settings
    Topics: 13
    Replies: 55
    anchiampglenn
    21. jun. 2012 kl. 18:58 #154876

    Jeg er ingen bryllups buffet ekspert,heller tvert imot! Men,jeg kan dele det jeg hadde tenkt var greit å ha med..Marinert kyllingspyd,noe biffkjøtt-enten det også på spyd eller marinert i masse god smak.Vurdere fisk..??Det er også kjekt å ha på spyd!Hvitvins/hvitløksmarinert scampi,brødmat,grillet asparges surret med bacon…Hmm..merker jeg sporer veldig inn på tapas,men det er vel ganske naturlig nå i disse tapas-tider 😉 Jeg ville googlet litt,forhørt meg i ferskvarehandler…Lykke til 🙂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 59
    Replies: 637
    troya
    21. jun. 2012 kl. 19:07 #154877

    «Snart fru Ask» wrote: hva pleier en å ha på det ?

    Svigers har en nabo fra Thailand som lager fantastisk gode vårruller så det skal vi hvertfall ha, men hva mer ?

    Noen forslag ? Det står helt stille i mitt lille hode. hehe

    Karbonader, kyllinglår, kyllingfilet skåret i skiver, røkt laks, eggerøre,

    diverse salater som potetsalat, pastasalat, kyllingsalat, grønnsalat,roastbeef,

    forskjellig pålegg som svinesteik, skinkestek, spekemat.

    også slik som nevnt her tidligere så kan man ta inn litt tapas inspirert med på lasset.

    Det er også godt å ha med forskjellige brød sorter, foccaciabrød det pleier å være poppulert.

    Dette er det jeg pleier å ha med når jeg lager buffet. 😀

    Settings
    Topics: 11
    Replies: 99
    Snart fru Ask
    22. jun. 2012 kl. 08:31 #154885

    Tusen takk for gode tips 🙂

    Prata med kokken i går og hun skulle og lage noen forslag til oss 🙂

    Så da er det bare å se hva vi vil ha med 🙂

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search