Bryllups buffet
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllups buffet
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllups buffet
- Dette emnet har 5 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av
Snart fru Ask.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 11Replies: 9920. jun. 2012 kl. 20:07 #9598
hva pleier en å ha på det ?
Svigers har en nabo fra Thailand som lager fantastisk gode vårruller så det skal vi hvertfall ha, men hva mer ?
Noen forslag ? Det står helt stille i mitt lille hode. hehe
Frøken
annonseTopics: 201Replies: 19922Topics: 11Replies: 99Frøken
annonseTopics: 13Replies: 5521. jun. 2012 kl. 18:58 #154876Jeg er ingen bryllups buffet ekspert,heller tvert imot! Men,jeg kan dele det jeg hadde tenkt var greit å ha med..Marinert kyllingspyd,noe biffkjøtt-enten det også på spyd eller marinert i masse god smak.Vurdere fisk..??Det er også kjekt å ha på spyd!Hvitvins/hvitløksmarinert scampi,brødmat,grillet asparges surret med bacon…Hmm..merker jeg sporer veldig inn på tapas,men det er vel ganske naturlig nå i disse tapas-tider 😉 Jeg ville googlet litt,forhørt meg i ferskvarehandler…Lykke til 🙂
Topics: 59Replies: 637«Snart fru Ask» wrote: hva pleier en å ha på det ?
Svigers har en nabo fra Thailand som lager fantastisk gode vårruller så det skal vi hvertfall ha, men hva mer ?
Noen forslag ? Det står helt stille i mitt lille hode. hehe
Karbonader, kyllinglår, kyllingfilet skåret i skiver, røkt laks, eggerøre,
diverse salater som potetsalat, pastasalat, kyllingsalat, grønnsalat,roastbeef,
forskjellig pålegg som svinesteik, skinkestek, spekemat.
også slik som nevnt her tidligere så kan man ta inn litt tapas inspirert med på lasset.
Det er også godt å ha med forskjellige brød sorter, foccaciabrød det pleier å være poppulert.
Dette er det jeg pleier å ha med når jeg lager buffet. 😀
Topics: 11Replies: 9922. jun. 2012 kl. 08:31 #154885Tusen takk for gode tips 🙂
Prata med kokken i går og hun skulle og lage noen forslag til oss 🙂
Så da er det bare å se hva vi vil ha med 🙂
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.