Bryllupsmeny
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmeny
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmeny
- Dette emnet har 14 svar, 10 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av
fucoc.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 12Replies: 121Frøken
annonseTopics: 8Replies: 503Topics: 550Replies: 1386025. nov. 2010 kl. 12:34 #118542Dette skal vi ha
1. Gresk salat a la Sakis
2. Carpaccio av hval, redusert balsamico og gorgonzolakrem
3. Fois Gras
4. Canneloni med langstekt geitekilling
5. Wellington av hjort
6. Sjokoladefondante m/rosevannis
Frøken
annonseTopics: 11Replies: 560Vi var å prøvesmakte og bestemte vår meny for noen uker siden og både vi og foreldrene våre syntes alt var fantastisk godt [smilie=tongue0014.gif]
Til forrett skal vi ha:
Kalvecarpaccio med holtefjellost (som er en slags norsk parmesan,, tror i hvert fall det var det den het), urtedressing (grønn pesto) og ruccola.
Denne retten var jeg i utgangspunktet veldig skeptisk til, men GUD så fantastisk godt det var! Alle sammen hadde lyst til å sleike tallerkenen når vi var ferdige 😂
Hovedrett:
Rosastekt hel indrefilet av hjort, kremet sopp, pure av rotgrønnsaker, urtestekte poteter og rødvinssaus.
Dessert:
Verdens beste sjokoladefoundant med mango og chilli salat og mandarinyoghurtis 🙂
Vi er veldig fornøyde med menyen i hvert fall, og tror at de fleste kommer til å like den.
For oss var det også veldig viktig at vi begge likte all maten godt, og siden jeg ikke liker spekemat og samboer ikke liker skalldyr, og ingen av oss er suppemennesker ble forrett en utfordring for oss også 🙂 men det ordnet seg jo.
Skal dere å prøvesmake?
Topics: 550Replies: 1386025. nov. 2010 kl. 15:48 #118557Ja, når en skal gifte seg, så skal brudeparet like menyen og så får gjestene bare godta det de blir servert. Håper selvsagt at gjestene også vil kose seg med maten. Da vi var å prøvesmakte maten, hadde vi med oss min forlover og vi var alle enige om den menyen vi endte opp med, så får vi håpe at gjestene også er det 😀
Topics: 33Replies: 137025. nov. 2010 kl. 16:26 #118558«niva» wrote: forrett: spekemat og eggerøre, med øl vedsiden av
hovedrett: lammelår med poteter, grønnsaker og sjysaus. Eaglehawk vedisden av
Dessert: riskrem med rødsaus
Takk for tips. 🙂
«Bluebell» wrote: Åh, så mye godt på menyen :nååh: Var i bryllup i høst og da var det kremet skogsoppsuppe til forrett og det var kjempegodt!
Takk for tips. Da jeg ikke er spesielt glad i sopp så blir det nok ikke det, men det er jo flere supper å ta av, så det ordner seg nok. 😉
«Stavangerpar» wrote: Dette skal vi ha
1. Gresk salat a la Sakis
2. Carpaccio av hval, redusert balsamico og gorgonzolakrem
3. Fois Gras
4. Canneloni med langstekt geitekilling
5. Wellington av hjort
6. Sjokoladefondante m/rosevannis
Takk for tips!
«MrsBtobe» wrote: Vi var å prøvesmakte og bestemte vår meny for noen uker siden og både vi og foreldrene våre syntes alt var fantastisk godt [smilie=tongue0014.gif]
Til forrett skal vi ha:
Kalvecarpaccio med holtefjellost (som er en slags norsk parmesan,, tror i hvert fall det var det den het), urtedressing (grønn pesto) og ruccola.
Denne retten var jeg i utgangspunktet veldig skeptisk til, men GUD så fantastisk godt det var! Alle sammen hadde lyst til å sleike tallerkenen når vi var ferdige 😂
Hovedrett:
Rosastekt hel indrefilet av hjort, kremet sopp, pure av rotgrønnsaker, urtestekte poteter og rødvinssaus.
Dessert:
Verdens beste sjokoladefoundant med mango og chilli salat og mandarinyoghurtis 🙂
Vi er veldig fornøyde med menyen i hvert fall, og tror at de fleste kommer til å like den.
For oss var det også veldig viktig at vi begge likte all maten godt, og siden jeg ikke liker spekemat og samboer ikke liker skalldyr, og ingen av oss er suppemennesker ble forrett en utfordring for oss også 🙂 men det ordnet seg jo.
Skal dere å prøvesmake?
Høres ut som en fin meny, synd vi er såpass sære. 😂 Nei, vi skal ikke prøvesmake tror jeg, rett og slett fordi det blir vanskelig praktisk sett. MEN, jeg vet at det er veldig god mat der, har mye positivt om stedet, så jeg tror vi må ta sjansen. Må se an hva vi får til rett og slett.
«Stavangerpar» wrote: Ja, når en skal gifte seg, så skal brudeparet like menyen og så får gjestene bare godta det de blir servert. Håper selvsagt at gjestene også vil kose seg med maten. Da vi var å prøvesmakte maten, hadde vi med oss min forlover og vi var alle enige om den menyen vi endte opp med, så får vi håpe at gjestene også er det 😀
Så smart. 🙂 Jeg vet ikke hva det blir til for vår del, det vil si vi velger det vi synes er godt, og om det blir prøvesmaking gjenstår å se. Ihvertfall tror jeg de aller fleste vil synes middagen er god, kjenner jeg dem rett. 😉
Frøken
annonseTopics: 59Replies: 7239Åh, nå ble jeg sulten!! 😐
Syntes dere har en veldig fin meny jeg, SPK :flire:
Vi spiste følgende:
Forrett: Skalldyrtallerken
Marinerte skampi, kamskjell, greenskjell,
husets krabbesalat med lodderogn og
kremet korianderdressing
Hovedrett: Medaljonger av kronhjort
Rosenkål med bacon, glassert gulrot,
bakt sellerirot, rognebærgele, Rissolépoteter og
kremet kantarellsaus.
Dessert: Vaniljepannacotta
Med rabarbrakompott
Namnam!! 😃
Topics: 43Replies: 252Topics: 68Replies: 75929. nov. 2010 kl. 20:40 #118752Dette hadde vi
Fiskesuppe med laks og deilig hjemmelaget brød til
Hjortemedaljong med amadinepoteter grønnskaer og soppsaus
Hjemmelaget vaniljeis med lune bjørnebær.
Er det ikke på Kjaarnsmo gård dere skulle ha bryllupet på?
Topics: 33Replies: 1370Topics: 16Replies: 229Topics: 68Replies: 75930. nov. 2010 kl. 16:49 #118790«Sweet Pink Kitty» wrote: Det stemmer det! 😉
Bor 10 min unna vet de lager kjempe god mat,og er et kjempe nydelig sted.
Så dere kan glede dere.
Topics: 33Replies: 137030. nov. 2010 kl. 16:59 #118791«Siljeogkjetil» wrote:
Sweet Pink Kitty wrote:Det stemmer det! 😉Bor 10 min unna vet de lager kjempe god mat,og er et kjempe nydelig sted.
Så dere kan glede dere.
Ja, det gjør vi. Har allerede vært på besøk og fikk også en omvisning, så det blir veldig hyggelig. Familien til Sindre bor ikke så langt unna, så det er også veldig praktisk sånn sett. 😉
Frøken
annonseTopics: 36Replies: 682Heia. uten at jeg har gjort annet enn å skumlese tråden, og fått vann i munn, så må dere ikke glemme at det er DERE som bestiller, og setter regler. Dere som betaler, dere som bestemmer. Så du kan sikkert si: jeg vil ha den og den retten, men bytt ut melon med appelsin, eller potet eller kenguru for den saks skyld. Vi skal ha festen på et hotell, og der fikk vi beskjed om at de strekker seg svæært langt for å gjøre kundene sine fornøyde.
-Hjemmerøkt kyllingbryst fra Stange med råmarinert asparges, friterte rødbetstrimler og løpstikkepesto
-Bruchetta og tomatsuppe…?
-Grillet medaljong av Kjærnsmo-okse (stedet hvor vi gifter oss), broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne. Litt usikker på potetretten her, må høre litt med samboer som selv ikke er spesielt glad i poteter.
(fy søren, alle de dessertene hørtes så gode ut at jeg klarer ikke velge..)
Slik ville jeg gjort det 🙂 var det noe annet dere likte det meste av, men ikke alt er det jo bare lov å spørre om det kan byttes ut. det gjør alltid jeg og Stian når vi er på restaurant 🙂
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.