Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Dine beste tips til (hjemmelagde) kanapeer!

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Dine beste tips til (hjemmelagde) kanapeer!

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Dine beste tips til (hjemmelagde) kanapeer!

  • Dette emnet har 5 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av toneany.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 64
    Replies: 1674
    Gjest_M01
    21. mar. 2013 kl. 18:15 #10740

    Vi er sikkert ikke de eneste som skal servere noe mellom vielse og middag er det noen der ute i brudeverdenen som har noen gode oppskrifter og tips på lur?

    Bør være rimelig enkelt siden det vi har tenkt til å satse på hjemmelaget.

    Hittil har jeg disse mini-wrapsne med spekeskinke og kylling, det er jo idiotsikkert. Jeg er litt inne på om noe med sushi hadde gjort seg finfint som en forett/kanapee ting.

    Andre som har spennende planer eller som har svigermødre som har spennende ideer som kan deles?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 6
    Replies: 153
    LinnMarie
    22. mar. 2013 kl. 10:37 #169968

    Sånn lefser med snøfrisk, laks, spekeskinke o.l. Enkelt og godt, fått servert d noen ganger…

    Settings
    Topics: 64
    Replies: 1674
    Gjest_M01
    22. mar. 2013 kl. 10:58 #169971

    Ja, det er de jeg kaller mini-wraps. Gode og delikate. 🙂

    Settings
    Topics: 1
    Replies: 35
    cathfoto
    23. mar. 2013 kl. 23:25 #169986

    De hadde noen kreative på Masterchef Australia, kanskje du finner noen gode oppskrifter åpå hjemmesiden deres.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 1
    Replies: 35
    cathfoto
    23. mar. 2013 kl. 23:27 #169987

    Baconsurrede dadler

    Tapenade på crostini

    Blåmuggost og spekeskinke på crostini

    Melon og skinkespyd

    Settings
    Topics: 25
    Replies: 556
    toneany
    24. mar. 2013 kl. 10:06 #169989

    Jeg har tenkt på at vi skal lage noen varianter av fingermat som serveres før eller ved siden av middagen (buffet-middag), fikk servert noe sånt tidligere.

    Det blir ta tacolefser med egg og røykelaks, med roastbiff og brie, og kanskje noen andre varianter. Disse rulles da sammen og skjæres i skiver.

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search