Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Hva er menyen deres?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva er menyen deres?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva er menyen deres?

  • Dette emnet har 37 svar, 22 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av stalex.
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 38)
1 2 →
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 25
    Replies: 111
    stalex
    05. mar. 2009 kl. 20:41 #670

    [smilie=love0066.gif]

    Buffe’,middag?

    3-4-5 retters..?

    Koldtbord,Varm mat,. Fisk og skalldyr, Vegetar eller kjøtt?

    Hva skal dere servere til dessert?

    😅

    [smilie=love0002.gif]

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 20
    Replies: 3984
    lindakbj
    05. mar. 2009 kl. 20:54 #19813

    Me ska ha 3 retters 😛

    Har hatt diskusjon på detta tidligare

    maten

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    05. mar. 2009 kl. 21:07 #19826

    Vi har ikke endelig bestemt oss, men har løst planlagt:

    Forrett: Fiskesuppe

    Hovedrett: Buffee av skalldyr og spekemat

    Dessert: Pannacotta med kirsebærsaus

    😃 😃 😃

    Settings
    Topics: 19
    Replies: 693
    Bettie
    05. mar. 2009 kl. 21:11 #19832

    Vi vet ikke enda hva som skal serveres. To av brødrene til Gøran samt hans far er kokker, og skal være ansvarlig for mat. De skal også komme med forskjellige menyforslag, og jeg er kjempespent på hva de skal friste med. Jeg har fryktelig lyst på lam, jeg da. Vi er dog enige om at det blir tre-retters. 😀

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    05. mar. 2009 kl. 21:12 #19833

    «Bettie» wrote: Vi vet ikke enda hva som skal serveres. To av brødrene til Gøran samt hans far er kokker, og skal være ansvarlig for mat. De skal også komme med forskjellige menyforslag, og jeg er kjempespent på hva de skal friste med. Jeg har fryktelig lyst på lam, jeg da. Vi er dog enige om at det blir tre-retters. 😀

    Så utrooolig digg!!!!! 🙂 🙂 Heldig dere!!!

    Settings
    Topics: 22
    Replies: 618
    trine
    05. mar. 2009 kl. 21:18 #19836

    vi har ikke helt bestemt oss – men det blir 3-retters med fisk til forrett, kjøtt til hovedrett og til dessert har jeg veeeeeeeeeldig lyst på sjokoladefondante mmmmmmm……elsker sjokolade nemlig. 😂

    Settings
    Topics: 19
    Replies: 693
    Bettie
    05. mar. 2009 kl. 22:25 #19929

    Å guriland, sjokkisfondant er desidert det beste jeg vet! Uhm! Sjokolade i det hele tatt. Jeg er totalt, og da mener jeg virkelig TOTALT avhengig! 😳

    Settings
    Topics: 11
    Replies: 326
    sophus
    06. mar. 2009 kl. 07:28 #19997

    Maten er ikke 100% i boks enda.. men noe alle dette har vi tenkt oss:

    Forett :(ligger klar på bordet når man setter seg) skalldyr mousse med hummersaus.

    Hovedrett: buffet av varm og kald mat (lam/fisk/salater.. div).

    Dessert: Hjemmelaget jordbær, sitron elelr champagne sorbet i hjemmlaget sjokolade skåler.

    Så er det kake bord med kaffe etter maten er ferdig (eller er det etter dansen? .. )

    Settings
    Topics: 13
    Replies: 628
    kris
    06. mar. 2009 kl. 17:03 #20373

    Det blir koldtbord her hos oss:

    Brød – loff +speltbrød/rundstykker

    Røkelaks

    Reker, crabsticks og krepsehaler, blåskjell

    Ostefat- brie, Castello, port salut, kremost, kirsebærost, camembert, royal blue, jarsberg i terninger, stjernefrukt, fiken, druer, paprika, stangselleri

    Kjeks- kaptein, ritz, start,

    Fruktfat- druer, vannmelon, jordbær, kiwi, honningmelon

    Spekemat – spekeskinke , morrpølse , salami , kalkunsnacks

    Skinkepålegg, kalkunpålegg

    Kjøttboller

    Kyllinglår

    Kabaret

    Eggerøre

    Eggesalat

    Karbonader m/stekt løk

    Salat- grønn

    Pastasalat med skinke

    Gresk salat

    Roastbiff

    Italiensk salat

    Grønnsaker og dip

    Hel kokt ørret

    Potetsalat

    Kaker:

    Bryllupskake

    Kransekake

    Suksessterte

    Iskake

    Muffins

    Sjokoladefontene med massssse god frukt til dypping

    Mulig det blir noe mer av kaker og noe mer på koldtbordet, får se hva som dukker opp av fristelser, skal nemlig lage alt selv.

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    06. mar. 2009 kl. 18:41 #20386

    Jeg tror vi går for 4 retters middag

    1 rett: Hardanger Canape m/ spekemat og ørret

    2 rett: Blåskjellsuppe m Rømme og svart arktisk kvaiar som granityr

    3 rett: Helstekt reinsdyrmørbrad servers med krems saus tilsatt einerbær ovnsbakt rosenval babypoteter,mini gulerøtter og kantareller

    4 rett: Moltemousse med ristede mandelflak og colis av røde bær

    Vi har alltid sagt at skal vi gifte oss skal vi ha reinsdyr,og det tror jeg vi går for.

    Skal også servere vin til,men det er ikke avgjort enda,hva slags vin det blir.Vi må snakke med hovmesteren først,noe av det viktigste med hele måltide er jo at vinen passer til maten og ikke skjærer ut.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 32
    Replies: 776
    Meteline
    07. mar. 2009 kl. 16:15 #20762

    Forrett: Varmrøkt ørret på lun seng av kremet spinat

    Hovedrett: Hjortemedaljonger med skogsbærsaus og saltbakte poteter og sesongens grønnsaker.

    Dessert: Panacotta med hvit sjokolade

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    07. mar. 2009 kl. 16:47 #20781

    «Meteline» wrote: Forrett: Varmrøkt ørret på lun seng av kremet spinat

    Hovedrett: Hjortemedaljonger med skogsbærsaus og saltbakte poteter og sesongens grønnsaker.

    Dessert: Panacotta med hvit sjokolade

    Den var nesten lik en meny som sto høyt hos oss også 😀

    Settings
    Topics: 12
    Replies: 496
    Honeyz
    07. mar. 2009 kl. 16:57 #20790

    Vi skal ha :

    Forrett : toast med zeranoskinke ,roccola ,melon og pesto

    Hovedrett : Kalvstek med konglepoteter og fløtesaus m grønnsaker

    Dessert : Vaniljeisrullade med jordbær

    Gleder meg allerede til maten 😂

    Settings
    Topics: 32
    Replies: 776
    Meteline
    08. mar. 2009 kl. 07:50 #20902

    «Stavangerpar» wrote:

    Meteline wrote:
    Forrett: Varmrøkt ørret på lun seng av kremet spinat

    Hovedrett: Hjortemedaljonger med skogsbærsaus og saltbakte poteter og sesongens grønnsaker.

    Dessert: Panacotta med hvit sjokolade

    Den var nesten lik en meny som sto høyt hos oss også 😀

    Ja, blir nok godt tenker jeg, men er ikke helt fornøyd med forretten. Kunne egentlig tenkt meg skalldyrsalat, men det er min samboer som har fått siste ordet i menyen – ingen krise, jeg har fått tatt hovedordet i mange ting jeg, og jeg kan fint spise alt dette.

    Ellers vet jo noen av dere at vi vurderte villsvin til hovedrett, men vi tror noen ville reagert på det så vi unlot de store sjokkopplevelsene under middagen :mrgreen:

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 27
    Replies: 721
    stine.fabulesa
    08. mar. 2009 kl. 11:52 #20946

    hehe… ja kanskje like greit det Meteline!

    Vi skal ha 3 retters:

    Forrett: Avocado med scampi

    Hovedrett: Indrefilet av kalv (her bestemte Matthias- jeg ville nemlig ha reinsdyr), med skogsoppsaus, og poteter (+ 1 ting til som vi ikke husker)

    Dessert: er litt usikkert ennå…

    den første menyen vi ønsket var desidert best, men så endret de bl.a. desserten, og det ødela alt!!! 😳 dessert er viktig!

    også blir det bryllupskake av marsipan, kransekake, sjokolademoussekake med hint av fiken, ostekake med kiwis,

    Settings
    Topics: 2
    Replies: 44
    Tone
    08. mar. 2009 kl. 19:03 #21036

    Vi skal ha 4 retters middag.

    Forrett: Kamskjell

    Suppe: Hummersuppe

    Middag: Reinsdyr

    Dessert: Jordbær

    Dette er ihvertfall ønsket, vi venter på tilbud. Så då får vi vel

    også spikra tilbehøret også.

    😀

    Settings
    Topics: 9
    Replies: 36
    Jeanette2208
    09. mar. 2009 kl. 08:44 #21209

    Her blir det 3 retters 🙂

    Forrett: Varmrøkt krydderlaks med salat

    Hovedrett: Kalvestek med sesongens grønnsaker,poteter og saus

    Dessert: Tiramisu- Dette er en helt spesiell oppskrift vi fikk fra konditoren på Dfds båten Pearl of Scandinavia 😉

    Så håper det vil falle i smak hos gjestene 🙂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 8
    Replies: 200
    Berg-Olsen
    09. mar. 2009 kl. 19:25 #21336

    Vi skal ha «hjemmelaget blomkålsuppe» til forrett

    Laks med tilbehør til hovedrett. (Helt benfri)

    Varme bjørnebær med vaniljeis til dessert.

    Egentlig en ganske ordinær meny spør du meg, men av det vi fikk å velge mellom var dette det vi likte best. Er litt opptatt av at jeg faktisk skal like det ( er litt vanskelig sånn) og ikke bare at det høres så flott ut. Blir gjerne litt skeptisk når det inneholder ting jeg aldri har smakt 😳

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    09. mar. 2009 kl. 19:29 #21340

    «Berg-Olsen» wrote: Vi skal ha «hjemmelaget blomkålsuppe» til forrett

    Laks med tilbehør til hovedrett. (Helt benfri)

    Varme bjørnebær med vaniljeis til dessert.

    Egentlig en ganske ordinær meny spør du meg, men av det vi fikk å velge mellom var dette det vi likte best. Er litt opptatt av at jeg faktisk skal like det ( er litt vanskelig sånn) og ikke bare at det høres så flott ut. Blir gjerne litt skeptisk når det inneholder ting jeg aldri har smakt 😳

    Vi lurte også litt på fisk til hovedrett,for vi er veldig glad i fisk begge to og de hadde en spendene fiskemeny,men så er det slik at min eldste datter (19 år) hun hadde gått ut av sitt gode skinn og jeg vet det er flere som ikek hadde blitt så veldig glade og siden vi alltid har snakket om reinsdyr og de hadde meny med det,så valgte vi det.

    Søskenbarnet mitt hadde laks med tilbehør i sitt bryllup og det var kjempegodt 😀

    Settings
    Topics: 8
    Replies: 200
    Berg-Olsen
    09. mar. 2009 kl. 19:39 #21347

    Vi var inne på samme tanken i forhold til om det ville være barn spesielt som ikke ville like det, men vi skal ha middagen på en restaurant og innehaver sa at dersom det var tilfelle kunne de lage pølse og chips til dem :mrgreen: Blir jo litt værre dersom det er voksne som ikke liker det, men de er jo tross alt voksne så det får bli deres problem. Kan jo aldri gjøre alle fornøyd 🙄

    Men jeg tror nok ikke vi heller hadde valgt det dersom noen i nær familie absolutt ikke likte det, så jeg skjønner dere godt 😛

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 38)
1 2 →
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search