Hva er menyen deres?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva er menyen deres?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva er menyen deres?
- Dette emnet har 37 svar, 22 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
stalex.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 25Replies: 111Frøken
annonseTopics: 20Replies: 3984Topics: 201Replies: 19922Frøken
annonseTopics: 19Replies: 693Vi vet ikke enda hva som skal serveres. To av brødrene til Gøran samt hans far er kokker, og skal være ansvarlig for mat. De skal også komme med forskjellige menyforslag, og jeg er kjempespent på hva de skal friste med. Jeg har fryktelig lyst på lam, jeg da. Vi er dog enige om at det blir tre-retters. 😀
Topics: 201Replies: 19922«Bettie» wrote: Vi vet ikke enda hva som skal serveres. To av brødrene til Gøran samt hans far er kokker, og skal være ansvarlig for mat. De skal også komme med forskjellige menyforslag, og jeg er kjempespent på hva de skal friste med. Jeg har fryktelig lyst på lam, jeg da. Vi er dog enige om at det blir tre-retters. 😀
Så utrooolig digg!!!!! 🙂 🙂 Heldig dere!!!
Topics: 22Replies: 618Frøken
annonseTopics: 19Replies: 693Topics: 11Replies: 326Maten er ikke 100% i boks enda.. men noe alle dette har vi tenkt oss:
Forett :(ligger klar på bordet når man setter seg) skalldyr mousse med hummersaus.
Hovedrett: buffet av varm og kald mat (lam/fisk/salater.. div).
Dessert: Hjemmelaget jordbær, sitron elelr champagne sorbet i hjemmlaget sjokolade skåler.
Så er det kake bord med kaffe etter maten er ferdig (eller er det etter dansen? .. )
Topics: 13Replies: 628Det blir koldtbord her hos oss:
Brød – loff +speltbrød/rundstykker
Røkelaks
Reker, crabsticks og krepsehaler, blåskjell
Ostefat- brie, Castello, port salut, kremost, kirsebærost, camembert, royal blue, jarsberg i terninger, stjernefrukt, fiken, druer, paprika, stangselleri
Kjeks- kaptein, ritz, start,
Fruktfat- druer, vannmelon, jordbær, kiwi, honningmelon
Spekemat – spekeskinke , morrpølse , salami , kalkunsnacks
Skinkepålegg, kalkunpålegg
Kjøttboller
Kyllinglår
Kabaret
Eggerøre
Eggesalat
Karbonader m/stekt løk
Salat- grønn
Pastasalat med skinke
Gresk salat
Roastbiff
Italiensk salat
Grønnsaker og dip
Hel kokt ørret
Potetsalat
Kaker:
Bryllupskake
Kransekake
Suksessterte
Iskake
Muffins
Sjokoladefontene med massssse god frukt til dypping
Mulig det blir noe mer av kaker og noe mer på koldtbordet, får se hva som dukker opp av fristelser, skal nemlig lage alt selv.
Topics: 550Replies: 1386006. mar. 2009 kl. 18:41 #20386Jeg tror vi går for 4 retters middag
1 rett: Hardanger Canape m/ spekemat og ørret
2 rett: Blåskjellsuppe m Rømme og svart arktisk kvaiar som granityr
3 rett: Helstekt reinsdyrmørbrad servers med krems saus tilsatt einerbær ovnsbakt rosenval babypoteter,mini gulerøtter og kantareller
4 rett: Moltemousse med ristede mandelflak og colis av røde bær
Vi har alltid sagt at skal vi gifte oss skal vi ha reinsdyr,og det tror jeg vi går for.
Skal også servere vin til,men det er ikke avgjort enda,hva slags vin det blir.Vi må snakke med hovmesteren først,noe av det viktigste med hele måltide er jo at vinen passer til maten og ikke skjærer ut.
Topics: 32Replies: 776Topics: 550Replies: 1386007. mar. 2009 kl. 16:47 #20781«Meteline» wrote: Forrett: Varmrøkt ørret på lun seng av kremet spinat
Hovedrett: Hjortemedaljonger med skogsbærsaus og saltbakte poteter og sesongens grønnsaker.
Dessert: Panacotta med hvit sjokolade
Den var nesten lik en meny som sto høyt hos oss også 😀
Topics: 12Replies: 496Frøken
annonseTopics: 32Replies: 776«Stavangerpar» wrote:
Meteline wrote:Forrett: Varmrøkt ørret på lun seng av kremet spinatHovedrett: Hjortemedaljonger med skogsbærsaus og saltbakte poteter og sesongens grønnsaker.
Dessert: Panacotta med hvit sjokolade
Den var nesten lik en meny som sto høyt hos oss også 😀
Ja, blir nok godt tenker jeg, men er ikke helt fornøyd med forretten. Kunne egentlig tenkt meg skalldyrsalat, men det er min samboer som har fått siste ordet i menyen – ingen krise, jeg har fått tatt hovedordet i mange ting jeg, og jeg kan fint spise alt dette.
Ellers vet jo noen av dere at vi vurderte villsvin til hovedrett, men vi tror noen ville reagert på det så vi unlot de store sjokkopplevelsene under middagen
Topics: 27Replies: 72108. mar. 2009 kl. 11:52 #20946hehe… ja kanskje like greit det Meteline!
Vi skal ha 3 retters:
Forrett: Avocado med scampi
Hovedrett: Indrefilet av kalv (her bestemte Matthias- jeg ville nemlig ha reinsdyr), med skogsoppsaus, og poteter (+ 1 ting til som vi ikke husker)
Dessert: er litt usikkert ennå…
den første menyen vi ønsket var desidert best, men så endret de bl.a. desserten, og det ødela alt!!! 😳 dessert er viktig!
også blir det bryllupskake av marsipan, kransekake, sjokolademoussekake med hint av fiken, ostekake med kiwis,
Topics: 2Replies: 44Frøken
annonseTopics: 9Replies: 3609. mar. 2009 kl. 08:44 #21209Her blir det 3 retters 🙂
Forrett: Varmrøkt krydderlaks med salat
Hovedrett: Kalvestek med sesongens grønnsaker,poteter og saus
Dessert: Tiramisu- Dette er en helt spesiell oppskrift vi fikk fra konditoren på Dfds båten Pearl of Scandinavia 😉
Så håper det vil falle i smak hos gjestene 🙂
Topics: 8Replies: 20009. mar. 2009 kl. 19:25 #21336Vi skal ha «hjemmelaget blomkålsuppe» til forrett
Laks med tilbehør til hovedrett. (Helt benfri)
Varme bjørnebær med vaniljeis til dessert.
Egentlig en ganske ordinær meny spør du meg, men av det vi fikk å velge mellom var dette det vi likte best. Er litt opptatt av at jeg faktisk skal like det ( er litt vanskelig sånn) og ikke bare at det høres så flott ut. Blir gjerne litt skeptisk når det inneholder ting jeg aldri har smakt 😳
Topics: 550Replies: 1386009. mar. 2009 kl. 19:29 #21340«Berg-Olsen» wrote: Vi skal ha «hjemmelaget blomkålsuppe» til forrett
Laks med tilbehør til hovedrett. (Helt benfri)
Varme bjørnebær med vaniljeis til dessert.
Egentlig en ganske ordinær meny spør du meg, men av det vi fikk å velge mellom var dette det vi likte best. Er litt opptatt av at jeg faktisk skal like det ( er litt vanskelig sånn) og ikke bare at det høres så flott ut. Blir gjerne litt skeptisk når det inneholder ting jeg aldri har smakt 😳
Vi lurte også litt på fisk til hovedrett,for vi er veldig glad i fisk begge to og de hadde en spendene fiskemeny,men så er det slik at min eldste datter (19 år) hun hadde gått ut av sitt gode skinn og jeg vet det er flere som ikek hadde blitt så veldig glade og siden vi alltid har snakket om reinsdyr og de hadde meny med det,så valgte vi det.
Søskenbarnet mitt hadde laks med tilbehør i sitt bryllup og det var kjempegodt 😀
Topics: 8Replies: 20009. mar. 2009 kl. 19:39 #21347Vi var inne på samme tanken i forhold til om det ville være barn spesielt som ikke ville like det, men vi skal ha middagen på en restaurant og innehaver sa at dersom det var tilfelle kunne de lage pølse og chips til dem
Blir jo litt værre dersom det er voksne som ikke liker det, men de er jo tross alt voksne så det får bli deres problem. Kan jo aldri gjøre alle fornøyd 🙄
Men jeg tror nok ikke vi heller hadde valgt det dersom noen i nær familie absolutt ikke likte det, så jeg skjønner dere godt 😛
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.