Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Hva er menyen deres?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva er menyen deres?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva er menyen deres?

  • Dette emnet har 37 svar, 22 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av stalex.
Viser 18 innlegg - 21 til 38 (av totalt 38)
← 1 2
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    09. mar. 2009 kl. 20:05 #21375

    Barn kan få egen mat hvis de vil,da kan vi velge mellom pølse og pomfri,kylling og pomfri og hamburgertaleren,så vi har sagt at de under 12 år som ikke ønsker ordinær mat,kan få hamburgertalerenk og de kan da velge mellom vanlig desert eller is

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 12
    Replies: 512
    Lykke
    19. mar. 2009 kl. 00:54 #25663

    Idag fikk vi dette koldtbord forslaget fra dem vi helt sikkert kommer til å bestille hos:

    Appetizers ( servert med velkomst cocktail)

    Spinat og fetaost filo pastry trekanter

    Sherry tomater med herb d`provence fyll

    Røkt laksemousse bruschetta

    Koldtbord:

    Grillet tequilamarinert scampi på spyd med koriander lime couscous

    Urtemarinert indrefilet av svin med sennepssaus

    Grillet asia inspirert kylling fingers med appelsin dressing og mango salsa

    Charcouteriefat med norsk og importert spekemat, utvalg av sesongens beste ost, oliven, brie en croute, aioli, og anna tilbehør

    Baby potet salat med chorizo pølser, bacon og soltørka tomat

    Grillet balsamico grønnsaksmedley

    Pastasalat med reker og fersk pesto

    Servert med eget brød og smør ( Hun baker verdens beste innen brød)

    Grønn salat med hvitbalsamico vinaigrette

    Slik det ser ut no, blir prisen ca rundt 350.pr.pers

    Dem leverer, setter opp, hjelper å servere( hvis nødvendig) og rydder etter servering, inkludert i prisen:-)

    Synest dette ser veldig bra ut, bortsett fra den roasbiffen hun snakket om, den vil jeg ha med, så vet jeg at hun lager en kjempegod hvit bacalao, men jeg kan jo ikke ha alt heller da.

    Så vil jeg ha et stooort fruktfat, lekkert anrettet,så det tror jeg de skal få gjøre..

    Så får vi muligens steke noen karbonader til barna, det kan jeg og mamma gjør…

    Håper og tror at dette er det rette valget, prisen er jo grei den( mamma holder på å fortelle pappa at det er vanlig at brudens far betaler endel i bryllupet, men han sier det var før i tiden, og at nå er det brudens mor som skal betale…hm..blir ikke klok på dem, men tror ganske så sikkert at pappa og mamma sponser maten, ja…så da blir det jo billig uansett kuvertpris da……. [smilie=aiwebs_017.gif] 🙄

    Settings
    Topics: 25
    Replies: 111
    stalex
    26. mar. 2009 kl. 21:22 #28384

    «Lykke» wrote: Idag fikk vi dette koldtbord forslaget fra dem vi helt sikkert kommer til å bestille hos:

    Appetizers ( servert med velkomst cocktail)

    Spinat og fetaost filo pastry trekanter

    Sherry tomater med herb d`provence fyll

    Røkt laksemousse bruschetta

    Koldtbord:

    Grillet tequilamarinert scampi på spyd med koriander lime couscous

    Urtemarinert indrefilet av svin med sennepssaus

    Grillet asia inspirert kylling fingers med appelsin dressing og mango salsa

    Charcouteriefat med norsk og importert spekemat, utvalg av sesongens beste ost, oliven, brie en croute, aioli, og anna tilbehør

    Baby potet salat med chorizo pølser, bacon og soltørka tomat

    Grillet balsamico grønnsaksmedley

    Pastasalat med reker og fersk pesto

    Servert med eget brød og smør ( Hun baker verdens beste innen brød)

    Grønn salat med hvitbalsamico vinaigrette

    Slik det ser ut no, blir prisen ca rundt 350.pr.pers

    Dem leverer, setter opp, hjelper å servere( hvis nødvendig) og rydder etter servering, inkludert i prisen:-)

    Synest dette ser veldig bra ut, bortsett fra den roasbiffen hun snakket om, den vil jeg ha med, så vet jeg at hun lager en kjempegod hvit bacalao, men jeg kan jo ikke ha alt heller da.

    Så vil jeg ha et stooort fruktfat, lekkert anrettet,så det tror jeg de skal få gjøre..

    Så får vi muligens steke noen karbonader til barna, det kan jeg og mamma gjør…

    Håper og tror at dette er det rette valget, prisen er jo grei den( mamma holder på å fortelle pappa at det er vanlig at brudens far betaler endel i bryllupet, men han sier det var før i tiden, og at nå er det brudens mor som skal betale…hm..blir ikke klok på dem, men tror ganske så sikkert at pappa og mamma sponser maten, ja…så da blir det jo billig uansett kuvertpris da……. [smilie=aiwebs_017.gif] 🙄

    ^^ mm Det blir jo kjempe godt. ^^

    Kjempe heldig at dere mest sannsynelig for maten sponset ;-D 😉

    [smilie=teeth.gif]

    Settings
    Topics: 25
    Replies: 111
    stalex
    26. mar. 2009 kl. 21:25 #28387

    hm. fikk ikke till å slette det første svaret!

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    26. mar. 2009 kl. 21:38 #28400

    Slettet det første jeg Stalex 😀

    Settings
    Topics: 40
    Replies: 391
    Angel
    26. mar. 2009 kl. 21:47 #28405

    Vi Går for koldtbord, der e d litt av kvert for en kver smak

    hjemmelaga loff og valnøttbrød

    Forskjellige salater

    laks

    forskjellige kjøttting

    kylling

    eggerøre

    ja huske ikke alt

    åssa varmretten er viltgryte laget på elg og rein med hjemmelaga mos og hjemmesylta tyttebær:)

    av kaker :

    Bryllupskaken vet æ ingenting om, det er en overraskelse fra en vennine

    fromasjkake

    bløtkake

    det er det æ vet…har flere kakebakera men dem har enda ikke sagt ka dem ska bake:P

    Settings
    Topics: 25
    Replies: 111
    stalex
    26. mar. 2009 kl. 21:57 #28407

    «Angel» wrote: Vi Går for koldtbord, der e d litt av kvert for en kver smak

    hjemmelaga loff og valnøttbrød

    Forskjellige salater

    laks

    forskjellige kjøttting

    kylling

    eggerøre

    ja huske ikke alt

    åssa varmretten er viltgryte laget på elg og rein med hjemmelaga mos og hjemmesylta tyttebær:)

    av kaker :

    Bryllupskaken vet æ ingenting om, det er en overraskelse fra en vennine

    fromasjkake

    bløtkake

    det er det æ vet…har flere kakebakera men dem har enda ikke sagt ka dem ska bake:P

    mm, nammnamm!!

    Si mæ høre æ en trønder till hær 😉

    *hei*

    Tusen veldig takk Jannicke [smilie=happy0158.gif]

    Settings
    Topics: 40
    Replies: 391
    Angel
    26. mar. 2009 kl. 22:06 #28419

    ska ikke ha så dyrt bryllup så koldtbord va billi:) åssa e d så masse godt der:)

    Nei trønder e vi nokk ikke:P e fra finnmark..🙂

    Settings
    Topics: 19
    Replies: 693
    Bettie
    26. mar. 2009 kl. 23:08 #28442

    Vi skal ha 3-retters.

    Forrett: Ovnsgratinerte asparges

    Hovedrett: Rådyrstek med tyttebærgelé, gulrotpuré, rosenkål, mandelpoteter og viltsaus

    Dessert: Créme brulét

    Kaffe avéc

    Settings
    Topics: 4
    Replies: 51
    Heidi
    27. mar. 2009 kl. 11:03 #28489

    Vi skal ha:

    Kamskjell, laks og breiflabbcarpatio til forrett

    Kalvefilet med grønnsaker og potetsufle til middag

    Creme bruilee og bringebærsorbet og frukter til dessert.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    27. mar. 2009 kl. 11:11 #28491

    Drømmen var å kunne servere gourmet mat. Elsker å lage mat selv.Men med nesten 100 gjester i det lokale ungdomshuset har vi måtte gå for et mer praktisk og rimeligere valg. Menyen blir. Forrett spekeskinke og honningmelon anrettet på kuvert. Middag to serveringer med svinestek og brokoli,blomkål og surkål. Kokken lager verdens beste saus så håper den blir en suksess. Til dessert hadde vi tenkt på jordbær men siden vi skal ha det såpass seint på sommeren er det ikke sikkert bærene er like bra så derfor går vi for karamellpudding og is til barna;-)

    Settings
    Topics: 25
    Replies: 111
    stalex
    28. mar. 2009 kl. 20:24 #28758

    «Angel» wrote: ska ikke ha så dyrt bryllup så koldtbord va billi:) åssa e d så masse godt der:)

    Nei trønder e vi nokk ikke:P e fra finnmark..🙂

    finnmark e like bra 😉

    koldtbord er jo kjempe godt også dah 😉 Slipper å koke potet og at maten blir kald. Ja,tror vi har bestemt oss for koldtbord nå 😃

    mm..så myegodt dere alle skal ha..både koldtbord menyene og varmrettene [smilie=aiwebs_017.gif]

    Settings
    Topics: 32
    Replies: 776
    Meteline
    28. mar. 2009 kl. 21:50 #28792

    «Lykke» wrote:

    Grillet tequilamarinert scampi på spyd med koriander lime couscous

    JA TAKK [smilie=012.gif]

    Settings
    Topics: 1
    Replies: 4
    kama
    29. mar. 2009 kl. 14:14 #28927

    Vi skal ha tapas 😋 Desserten er ikke helt avklart ennå, men ønsker noe med sjokolade.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 10
    Replies: 520
    magnhild81
    29. mar. 2009 kl. 14:19 #28929

    Her blir det 3 retters

    Forrett: Blomkålssuppe

    Hovedrett: Oksestek

    Dessert: Sitronfromasj

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 1102
    Festningsvielse
    29. mar. 2009 kl. 17:36 #28977

    «Bettie» wrote: Vi skal ha 3-retters.

    Forrett: Ovnsgratinerte asparges

    Hovedrett: Rådyrstek med tyttebærgelé, gulrotpuré, rosenkål, mandelpoteter og viltsaus

    Dessert: Créme brulét

    Kaffe avéc

    MmM!!!! Det hørtes godt ut og noe sånt vi har prata om, men trur jeg vil ha noe sjokolade til dessert 😂

    Silje-sjokkoman 😳

    Settings
    Topics: 11
    Replies: 326
    sophus
    29. mar. 2009 kl. 17:40 #28980

    Hukser ikke om jeg har skrevet dette før, men jaja:

    Forett: skalldyrmousse med hummersaus

    Hovedrett: Buffet

    Dessær: Sjampagnesorbet i sjokolade skåler

    Så er det kaffe og kaker etterpå.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 25
    Replies: 111
    stalex
    30. mar. 2009 kl. 13:29 #29191

    «sophus» wrote: Hukser ikke om jeg har skrevet dette før, men jaja:

    Forett: skalldyrmousse med hummersaus

    Hovedrett: Buffet

    Dessær: Sjampagnesorbet i sjokolade skåler

    Så er det kaffe og kaker etterpå.

    Tror ikke det. namm, d blir jo suksess dah 😁

    😋

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
Viser 18 innlegg - 21 til 38 (av totalt 38)
← 1 2
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search