Hva serverer dere?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva serverer dere?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva serverer dere?
- Dette emnet har 23 svar, 16 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av
henjo83.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 10Replies: 9Frøken
annonseTopics: 66Replies: 6978Mens vi var til fotografering fikk gjestene frukt og drikke.
Til middag hadde vi 3-retters bestående av følgende:
Forrett:Varmrøkt ishavsrøye med syltet sopp, småblandete salater og tyttebærvinaigrette.
Hovedrett: Helstekt indrefilet av okse med rødvinssaus. Sesongens sopp og grønnsaker.
Dessert: Solbærsuppe og vaniljeis
Til nattmat var det pølser 😃
Topics: 21Replies: 60120. apr. 2012 kl. 10:12 #149505Ventemat blir velkomstdrikke, regner med musserende vin og mozell til dem som ikke drikker alkohol. Oliven i butterdeig og forskjellige typer oppskåret spekepølse og røket elgehjerte. Oppskåret frukt.
Middagen er vi ikke enige om enda. Han vil ha 3 retters, jeg vil ha stort koldtbord med både varme og kalde retter. Har mange kresne gjester og noen som ammer så da kan de selv velge hva de vil ha. Men det er klart 3 retters er kanskje litt finere. Vanskelig å bestemme seg altså.
Nattmat blir pølser eller calzone 😀
Frøken
annonseTopics: 14Replies: 187«Ventemat» Velkomstdrink, frukt og 1/2 rundstykke tenkte vi
Middagen 3Retters: Teriyakimarinert Laks Bruschetta med Mangochutney og bakt paprika
Baconsnurra kalvemedjalong men tilbehør (ikke bestemt ennå)
Sjokoladefondant men vaniljeis og lune bjørnebær
Nattmat: Det blir mest sansynlig pølser, eller bakt potet:)
Topics: 57Replies: 214Nå blir det ikke så mye venting på gjestene siden vi har vielse og selskap på forskjellige dager, men de får velkomstdrink,(Hjemmelaget i lilla med og uten alkohol)
Vi serverer koldtbord både varme og kalde retter, og beregner ganske mye mere for å kunne bruke restene som nattmat. det blir nok også pølser i tilfelle det blir tomt for annet 🙂
Til dessert blir det riskrem og finner jeg nok multer til høsten blir det multekrem 🙂
Topics: 6Replies: 33Frøken
annonseTopics: 5Replies: 330Topics: 66Replies: 6978«Bride-to-be» wrote: Når dere sier pølser til nattmat, mener dere da PØLSE MED BRØD? :p
Bare lurer fordi det hørtes enkelt og veldig lurt ut 😀
Jepp! Pølse i brød eller lompe 😉 Kjempeenkelt! Et par av gjestene fant veien inn på kjøkkenet og satte i gang vannkokingen selv 😂 😂
Topics: 19Replies: 9123. apr. 2012 kl. 20:05 #149782Ventemat får de ikke – det får de besørge selv. Lokalet åpner ikke før klokka 16.00 uansett!
Vi serverer kamskjell til forrett, indrefilet i sjokolade-chilisaus til hovedrett og sjokoladefondant med vaniljekrem til dessert..
Og pølse med lompe til nattmat her også 😀 Tror folk på det tidspunktet BLÅSER i hva de får så lenge det er mat!
Topics: 0Replies: 6«Eirsand» wrote: Nå blir det ikke så mye venting på gjestene siden vi har vielse og selskap på forskjellige dager, men de får velkomstdrink,(Hjemmelaget i lilla med og uten alkohol)
Kan jeg spørre om oppskrift på de lilla drinkene med alkohol? Vi har lilla som fargetema, og har lyst på en lilla «signaturdrink» til baren, men har ikke funnet noen som høres gode ut ennå.
Topics: 33Replies: 137023. apr. 2012 kl. 21:04 #149791Serverte frukt og champagne mens vi ventet på middagen og fotograferingen skulle bli ferdig.
Til middag hadde vi 4 retter, røkt kyllingbryst fra Stange som første forrett, bruschetta som andre forrett/hvilerett, oksemedaljong og pommes anne til hovedrett og bringebærsorbét (samt brownie) til dessert.
Hadde ikke nattmat.
Topics: 57Replies: 214«fnise» wrote:
Eirsand wrote:Nå blir det ikke så mye venting på gjestene siden vi har vielse og selskap på forskjellige dager, men de får velkomstdrink,(Hjemmelaget i lilla med og uten alkohol)Kan jeg spørre om oppskrift på de lilla drinkene med alkohol? Vi har lilla som fargetema, og har lyst på en lilla «signaturdrink» til baren, men har ikke funnet noen som høres gode ut ennå.
Jeg tror vi kommer til å bruke vodka og sitronbrus eller sider, og mozell som alkoholfri drikke.jeg farger drikkene med konditor farge, men du må ikke bruke for mye for kan du kjenne smaken på det.
det går også ann å bruke blå Curaçao, og vodka. da trenger du kun rød konditorfarge 🙂
Topics: 15Replies: 239Frøken
annonseTopics: 11Replies: 62Topics: 21Replies: 60125. apr. 2012 kl. 15:26 #149969«Eirsand» wrote:
fnise wrote:Eirsand wrote:Nå blir det ikke så mye venting på gjestene siden vi har vielse og selskap på forskjellige dager, men de får velkomstdrink,(Hjemmelaget i lilla med og uten alkohol)Kan jeg spørre om oppskrift på de lilla drinkene med alkohol? Vi har lilla som fargetema, og har lyst på en lilla «signaturdrink» til baren, men har ikke funnet noen som høres gode ut ennå.
Jeg tror vi kommer til å bruke vodka og sitronbrus eller sider, og mozell som alkoholfri drikke.jeg farger drikkene med konditor farge, men du må ikke bruke for mye for kan du kjenne smaken på det.
det går også ann å bruke blå Curaçao, og vodka. da trenger du kun rød konditorfarge 🙂
Det finnes en drink som heter Purple Rain, den er lilla og du trenger ikke konnditorfarge, oppskrift her: http://mybestcocktails.com/recipe-241-Purple-Rain.html
Topics: 6Replies: 33«Stian og Gitte» wrote:
Bride-to-be wrote:Når dere sier pølser til nattmat, mener dere da PØLSE MED BRØD? :pBare lurer fordi det hørtes enkelt og veldig lurt ut 😀
Jepp! Pølse i brød eller lompe 😉 Kjempeenkelt! Et par av gjestene fant veien inn på kjøkkenet og satte i gang vannkokingen selv 😂 😂
LIKER 😃
Frøken
annonseTopics: 66Replies: 6978«Bride-to-be» wrote:
Stian og Gitte wrote:Bride-to-be wrote:Når dere sier pølser til nattmat, mener dere da PØLSE MED BRØD? :pBare lurer fordi det hørtes enkelt og veldig lurt ut 😀
Jepp! Pølse i brød eller lompe 😉 Kjempeenkelt! Et par av gjestene fant veien inn på kjøkkenet og satte i gang vannkokingen selv 😂 😂
LIKER 😃
[smilie=happy0034.gif]Topics: 5Replies: 330Topics: 35Replies: 18527. apr. 2012 kl. 17:33 #150236«Sept2014» wrote: «Ventemat»? (Når vi feks er hos fotografen og det er en stund til middag)
Middagen?
Nattmat?
Vi tenker velkomstdrink og jordbær fra Frosta mens gjestene venter på oss.
Til middag blir det følgende:
Posjert laks fra Frøya, frisk blomkålsalat og eplevinaigrette
Helstekt oksefilet, glaserte grønnsaker og steinsopptimball med peppersaus
Sjokoladeterrine av lys og mørk sjokolade, servert med bringebærsorbet
Hvis vi skal ha nattmat blir det pølse med brød (Til og med Märtha og Ari hadde det, ifølge kokken vår som jobbet i deres bryllup..hihi 😃)
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.