Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Hva skal dere servere under middagen, og hva har dere satt som budsjett til dette?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Før Bryllupet / Hva skal dere servere under middagen, og hva har dere satt som budsjett til dette?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Før Bryllupet / Hva skal dere servere under middagen, og hva har dere satt som budsjett til dette?

  • Dette emnet har 3 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 10 years ago av Maurkvinne.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 1
    Replies: 2
    Brunborg
    14. aug. 2014 kl. 15:19 #11292

    Hei alle sammen 🙂

    Synes dette med middag og hva vi skal servere av mat, hente inn tilbud, skal vi prøve å lage noe selv, leie inn….., ja alt dette er litt vanskelig! Håper kanskje noen har noen tips/ideer å dele med meg???? 🙂 Eventuelt dere som har giftet dere, hva ble kostnaden på akkurat dette i deres bryllup?

    På forhånd takk! 🙂

    -Charlotte-

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 11
    Replies: 121
    Frida
    15. aug. 2014 kl. 15:11 #175723

    Vi holder på med å velge dette med mat akkurat nå ja… Skal ha en 3-retters (holder bryllupet på et hotellresort). Har ikke valgt akkurat hvilken forrett, hovedrett og dessert vi skal ha ennå. Men prisene er ca. 60,-, 400,- og 100,- pr. person for rettene. Og 295,- for en hel treretters barnemeny.

    Settings
    Topics: 12
    Replies: 358
    Snuska
    16. aug. 2014 kl. 14:50 #175730

    Vi hadde bryllupet i et grendehus og leide inn catering, som stilte med både kokk og servitører. For tre retters middag betalte vi 465 kr per person, dette inkluderte kokk og to servitører. Utover dette betalte vi 500 kr per servitør per time. Verdt hver eneste krone, fikk servert nydelig mat uten å måtte stresse noe med det selv. 🙂

    Settings
    Topics: 6
    Replies: 20
    Maurkvinne
    16. aug. 2014 kl. 21:37 #175731

    Hei! 

    Vi skal ha bryllupsmiddagen og -festen på en gård som er tilrettelagt for bryllup og andre fester. Menyen er en 3-retters meny med forrett, hovedrett (trolig av hjortefilet) og dessert. For dette har vi fått en kuvertpris på 750,- Dette inkluderer maten, servitører, oppdekking og klargjøring i forkant, opprydding, vasking og alt. Vi kan få pynte litt selv om vi ønsker. Barna går for halv pris, altså 375. 

    Utover dette kommer prisen for drikkevarer til middag, etter middag vil det være åpen bar hvor man kan få kjøpt det man selv ønsker. 

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search