Hva skal dere servere under middagen, og hva har dere satt som budsjett til dette?
- Dette emnet har 3 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 10 years ago av .
-
Frøken
annonseFrøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Før Bryllupet / Hva skal dere servere under middagen, og hva har dere satt som budsjett til dette?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Før Bryllupet / Hva skal dere servere under middagen, og hva har dere satt som budsjett til dette?
Hei alle sammen 🙂
Synes dette med middag og hva vi skal servere av mat, hente inn tilbud, skal vi prøve å lage noe selv, leie inn….., ja alt dette er litt vanskelig! Håper kanskje noen har noen tips/ideer å dele med meg???? 🙂 Eventuelt dere som har giftet dere, hva ble kostnaden på akkurat dette i deres bryllup?
På forhånd takk! 🙂
-Charlotte-
Vi holder på med å velge dette med mat akkurat nå ja… Skal ha en 3-retters (holder bryllupet på et hotellresort). Har ikke valgt akkurat hvilken forrett, hovedrett og dessert vi skal ha ennå. Men prisene er ca. 60,-, 400,- og 100,- pr. person for rettene. Og 295,- for en hel treretters barnemeny.
Vi hadde bryllupet i et grendehus og leide inn catering, som stilte med både kokk og servitører. For tre retters middag betalte vi 465 kr per person, dette inkluderte kokk og to servitører. Utover dette betalte vi 500 kr per servitør per time. Verdt hver eneste krone, fikk servert nydelig mat uten å måtte stresse noe med det selv. 🙂
Hei!
Vi skal ha bryllupsmiddagen og -festen på en gård som er tilrettelagt for bryllup og andre fester. Menyen er en 3-retters meny med forrett, hovedrett (trolig av hjortefilet) og dessert. For dette har vi fått en kuvertpris på 750,- Dette inkluderer maten, servitører, oppdekking og klargjøring i forkant, opprydding, vasking og alt. Vi kan få pynte litt selv om vi ønsker. Barna går for halv pris, altså 375.
Utover dette kommer prisen for drikkevarer til middag, etter middag vil det være åpen bar hvor man kan få kjøpt det man selv ønsker.