Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Koldtbordmeny

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbordmeny

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbordmeny

  • Dette emnet har 8 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 13 years ago av metemor.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 12
    Replies: 95
    metemor
    09. mai. 2012 kl. 11:23 #9323

    Vi skal lage koldbordet til bryllupet selv.

    • Roastbiff

    • Fenalår

    • Røykelaks

    • Lammesteik

    • Kald laks

    • Reker

    • Spekeskinke

    • Ost + kjeks

    • Pastasalat

    • Potetsalat

    • Waldorfsalat

    • Dressing

    • Rømme

    • Majones

    • Remulade

    • Grønn salat

    • Stekt løk

    • Hjemmelaget leverpostei

    • Hjemmelagde karbonader

    • Hjemmelagde fiskekaker

    I tillegg blir det jo diverse frukt og grønnsaker som garnityr på fatene.

    Karbonadene og fiskekakene (blir som karbonader) skal være varme og vi vil ha en varmrett til, noen som har et forslag til hva det kan være? Må kunne lages på forhånd og varmes opp igjen på dagen.

    Syns dere menyen ser grei ut? Noe dere ville kuttet ut/lagt til?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    09. mai. 2012 kl. 12:00 #151418

    Åh hellemin jeg ble sulten nå!!!! 😃 😃 😃

    Eneste jeg ser kunne vært kyllinglår, aspic, loff, baguett og smør?

    Men fytti, dette må jo bare bli bra! 😃 😃

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 601
    Snuppelura
    09. mai. 2012 kl. 12:18 #151421

    Synes dette virker superbra! Er enig i forslagene til Trone, jeg pleier å varme kyllingklubber eller dele opp ferdiggrillet kylling i servingsbiter og varme opp dette til koldtbord.

    Har også fått lasagne, gryterett, Jansons Frestelse og flygande Jacob som varme retter på koldtbord.

    Settings
    Topics: 12
    Replies: 95
    metemor
    09. mai. 2012 kl. 12:42 #151425

    Brød og smør skal vi selvfølgelig ha, glemte å skrive det 😉 Skal forresten ha ovnsbakte småpoteter også.

    Jeg har ikke så lyst å ha kylling, har litt lyst på noe litt mer originalt, noe «sprekere». Ellers så har vi lurt littegrann på pinnekjøtt, siden svigers lager det og det passer til det hjemmelagde temaet.

    Aspik skal IKKE på noe koldbord jeg bestemmer over hvertfall, syns det er superharry :p 😂

    Må legge til at det alt utenom rømme, smor og slikt er helt hjemmelaget. Sauen er til og med født, oppvokst og slaktet på mine svigerforeldres gård.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 21
    Replies: 601
    Snuppelura
    09. mai. 2012 kl. 12:48 #151427

    Hvis du vil ha noe annet enn bare vanlig koldtbord kan det kanskje være godt med noen innslag av tapas? Står en del forslag her http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel297.asp

    Settings
    Topics: 7
    Replies: 39
    evyelisabeth
    09. mai. 2012 kl. 15:11 #151440

    Oi!! Der var det mye deilig! Og tusen takk for listen, vi skal kanskje lage noe selv som supplement til det vi kjøper og her var det jo mange gode tips! Hva med litt ekstra spekemat, chorizo, fårepølse og litt annet snadder? Det var det eneste jeg kom på, var jo mye godt. 😀

    Settings
    Topics: 55
    Replies: 4059
    vanilla81
    09. mai. 2012 kl. 15:15 #151442

    Siden du har både laks, spekeskinke og roastbiff så ville hvertfall jeg også hatt eggerøre 😉

    Settings
    Topics: 12
    Replies: 95
    metemor
    09. mai. 2012 kl. 15:23 #151444

    Skal ha eggerøre også 😉 Jeg tror nok kaldrettene kommer til å være de som står siden de er basert på råvarene vi har tilgang til. Men jeg er ganske blank på en siste varmrett. Noe tapas hadde jo vært godt, men føler det hadde kræsjet litt og mye tapas er jo en del arbeid.

    Men takk for alle innspill 😀

    Settings
    Topics: 12
    Replies: 95
    metemor
    09. mai. 2012 kl. 17:43 #151462

    Forresten, et lite spørsmål til. Er det ok å sette desserten på kakebordet? Lurer på å lage panna cotta i stor skala med noen ulike sauser til og en stor skål med jordbær, evt noen andre bær. Høres det ok ut?

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search