Koldtbordmeny
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbordmeny
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbordmeny
- Dette emnet har 8 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av
metemor.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 12Replies: 95
Vi skal lage koldbordet til bryllupet selv.
• Roastbiff
• Fenalår
• Røykelaks
• Lammesteik
• Kald laks
• Reker
• Spekeskinke
• Ost + kjeks
• Pastasalat
• Potetsalat
• Waldorfsalat
• Dressing
• Rømme
• Majones
• Remulade
• Grønn salat
• Stekt løk
• Hjemmelaget leverpostei
• Hjemmelagde karbonader
• Hjemmelagde fiskekaker
I tillegg blir det jo diverse frukt og grønnsaker som garnityr på fatene.
Karbonadene og fiskekakene (blir som karbonader) skal være varme og vi vil ha en varmrett til, noen som har et forslag til hva det kan være? Må kunne lages på forhånd og varmes opp igjen på dagen.
Syns dere menyen ser grei ut? Noe dere ville kuttet ut/lagt til?
Frøken
annonseTopics: 201Replies: 19922Topics: 21Replies: 60109. mai. 2012 kl. 12:18 #151421Synes dette virker superbra! Er enig i forslagene til Trone, jeg pleier å varme kyllingklubber eller dele opp ferdiggrillet kylling i servingsbiter og varme opp dette til koldtbord.
Har også fått lasagne, gryterett, Jansons Frestelse og flygande Jacob som varme retter på koldtbord.
Frøken
annonseTopics: 12Replies: 95Brød og smør skal vi selvfølgelig ha, glemte å skrive det 😉 Skal forresten ha ovnsbakte småpoteter også.
Jeg har ikke så lyst å ha kylling, har litt lyst på noe litt mer originalt, noe «sprekere». Ellers så har vi lurt littegrann på pinnekjøtt, siden svigers lager det og det passer til det hjemmelagde temaet.
Aspik skal IKKE på noe koldbord jeg bestemmer over hvertfall, syns det er superharry :p 😂
Må legge til at det alt utenom rømme, smor og slikt er helt hjemmelaget. Sauen er til og med født, oppvokst og slaktet på mine svigerforeldres gård.
Topics: 21Replies: 60109. mai. 2012 kl. 12:48 #151427Hvis du vil ha noe annet enn bare vanlig koldtbord kan det kanskje være godt med noen innslag av tapas? Står en del forslag her http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel297.asp
Topics: 7Replies: 3909. mai. 2012 kl. 15:11 #151440Oi!! Der var det mye deilig! Og tusen takk for listen, vi skal kanskje lage noe selv som supplement til det vi kjøper og her var det jo mange gode tips! Hva med litt ekstra spekemat, chorizo, fårepølse og litt annet snadder? Det var det eneste jeg kom på, var jo mye godt. 😀
Frøken
annonseTopics: 55Replies: 4059Topics: 12Replies: 95Skal ha eggerøre også 😉 Jeg tror nok kaldrettene kommer til å være de som står siden de er basert på råvarene vi har tilgang til. Men jeg er ganske blank på en siste varmrett. Noe tapas hadde jo vært godt, men føler det hadde kræsjet litt og mye tapas er jo en del arbeid.
Men takk for alle innspill 😀
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.