Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Sarah Bernard

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Sarah Bernard

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Sarah Bernard

  • Dette emnet har 6 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av katrine.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    29. des. 2008 kl. 16:16 #164

    Disse er kjempegode!!!

    Bunner: 500 g ferdig kransekakemasse

    Trøffelkrem: 330 ml kremfløte

    150 g kokesjokolade

    Sjokoladeglasur: 100 g smeltet sjokolade

    4 ss delfiafett

    FREMGANGSMÅTE

    Bunnen stekes ved 210 grader i ca. 7 minutter på midterste rille.

    Trøffelkrem dag 1:

    Kok opp fløte og tilsett grovhakket sjokolade. Trekk kjelen til side og rør i blandingen til sjokoladen er smeltet. Sett sjokoladefløten i kjøleskap noen timer, helst til dagen etter.

    Bunn:

    Kjevle ut kransekakemassen til den er ca. 1 cm tykk. Stikk ut små rundinger (bruk et smalt glass) og legg dem på stekebrett. Kransekakebitene skal bare være så vidt stekt. Avkjøles på rist.

    Trøffelkrem dag 2:

    Pisk opp blandingen. Legg en god skje med trøffelkrem på de små kransekakebunnene. Form kremen som spisse hatter ved hjelp av en myk smørekniv. Alternativt kan kremen sprøytes på med sprøytepose. Sett kakene kaldt.

    Sjokoladeglasur:

    Smelt sjokolade over vannbad. Tilsett kokosfett for å gjøre sjokoladen tynnere. Avkjøl noe. Dypp kakene raskt i glasuren og sett dem på brett.

    Tips: Smart å ha i fryseren, fordi de tiner på et øyeblikk!

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 99
    Replies: 2756
    Roger
    30. des. 2008 kl. 00:17 #12240

    Det hørtes ekstremt godt ut!

    KAaatriiiinee…. 😃 [smilie=innocent0009.gif] [smilie=innocent0002.gif]

    Settings
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    30. des. 2008 kl. 15:49 #12263

    *ler*.. bak di sjæl davel!!

    men de er helt fantastisk gode ( og innmari søte… 🙄 )

    Ikke Grethe Roede oppskrift liksom. Tror du bruker opp «merkene» mens du baker 😛

    Settings
    Topics: 62
    Replies: 559
    Spruddle
    30. des. 2008 kl. 16:23 #12267

    «Jannicke» wrote: *ler*.. bak di sjæl davel!!

    men de er helt fantastisk gode ( og innmari søte… 🙄 )

    Ikke Grethe Roede oppskrift liksom. Tror du bruker opp «merkene» mens du baker 😛

    Åhh, disse elsker jeg W00T!

    Grete Roede? Aaaaldri hørt om…. 😂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 99
    Replies: 2756
    Roger
    31. des. 2008 kl. 00:34 #12291

    «Jannicke» wrote: *ler*.. bak di sjæl davel!!

    men de er helt fantastisk gode ( og innmari søte… 🙄 )

    Ikke Grethe Roede oppskrift liksom. Tror du bruker opp «merkene» mens du baker 😛

    Jeg har da vel bakt nok Jannicke [smilie=happy0005.gif]

    Settings
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    31. des. 2008 kl. 11:09 #12296

    Spruddle: Jeg har hørt om dama, men hun ødelegger all maten.. :mrgreen:

    Roger: Jeg kan godt høre med katrine om hun synes du bør bake mer 🙄

    Settings
    Topics: 116
    Replies: 2914
    katrine
    01. jan. 2009 kl. 17:52 #12322

    Hehe for en diskusjon. Jeg har ikke tenkt og bake noen kaker med det første nei….. 😯

    Jeg har bestemt seg for å kutte ned på søtsaker. Så Roger… har du lyst på kake så er jeg enig med Jannicke… BAK DI SJÆL. [smilie=happy0045.gif] HAHAHA

    Nå har du bursdag om noen mnd og da skal du få kake som jeg har bakt. Kankje jeg skal bruke en av oppskriftene her ifra da….. 😉

    Men jeg syntes det er kjempe bra at dere legger ut oppskrifter her og jeg skal

    skal nok prøve noen av disse oppskriftene.

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search