Sarah Bernard
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Sarah Bernard
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Sarah Bernard
- Dette emnet har 6 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av katrine.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 133Replies: 2765
Disse er kjempegode!!!
Bunner: 500 g ferdig kransekakemasse
Trøffelkrem: 330 ml kremfløte
150 g kokesjokolade
Sjokoladeglasur: 100 g smeltet sjokolade
4 ss delfiafett
FREMGANGSMÅTE
Bunnen stekes ved 210 grader i ca. 7 minutter på midterste rille.
Trøffelkrem dag 1:
Kok opp fløte og tilsett grovhakket sjokolade. Trekk kjelen til side og rør i blandingen til sjokoladen er smeltet. Sett sjokoladefløten i kjøleskap noen timer, helst til dagen etter.
Bunn:
Kjevle ut kransekakemassen til den er ca. 1 cm tykk. Stikk ut små rundinger (bruk et smalt glass) og legg dem på stekebrett. Kransekakebitene skal bare være så vidt stekt. Avkjøles på rist.
Trøffelkrem dag 2:
Pisk opp blandingen. Legg en god skje med trøffelkrem på de små kransekakebunnene. Form kremen som spisse hatter ved hjelp av en myk smørekniv. Alternativt kan kremen sprøytes på med sprøytepose. Sett kakene kaldt.
Sjokoladeglasur:
Smelt sjokolade over vannbad. Tilsett kokosfett for å gjøre sjokoladen tynnere. Avkjøl noe. Dypp kakene raskt i glasuren og sett dem på brett.
Tips: Smart å ha i fryseren, fordi de tiner på et øyeblikk!
Frøken
annonseTopics: 99Replies: 2760Topics: 133Replies: 2765Frøken
annonseTopics: 62Replies: 559Topics: 99Replies: 2760Topics: 133Replies: 2765Frøken
annonseTopics: 118Replies: 2914Hehe for en diskusjon. Jeg har ikke tenkt og bake noen kaker med det første nei….. 😯
Jeg har bestemt seg for å kutte ned på søtsaker. Så Roger… har du lyst på kake så er jeg enig med Jannicke… BAK DI SJÆL. [smilie=happy0045.gif] HAHAHA
Nå har du bursdag om noen mnd og da skal du få kake som jeg har bakt. Kankje jeg skal bruke en av oppskriftene her ifra da….. 😉
Men jeg syntes det er kjempe bra at dere legger ut oppskrifter her og jeg skal
skal nok prøve noen av disse oppskriftene.
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.