Svetter litt etter samtale med kokke/bryllupsplanlegger
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Svetter litt etter samtale med kokke/bryllupsplanlegger
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Svetter litt etter samtale med kokke/bryllupsplanlegger
- Dette emnet har 31 svar, 10 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av
hildemor.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 129Replies: 2344
Vi har to lokale kokker som skal tilberede mat og organisere det meste som har med maten og gjøre både før og under selve bryllupet som skal holdes i det lokale ungdomshuset i bygden vår.. De skal stå for innkjøp av all mat og øl og mineralvann. Vi skal ordne med kaker og alkohol,blomster og annen pynt. Vi skal ha rundt 80 gjester på 3 retters middag. Jeg spurte de i dag hva de tok i kuvertpris. Da sa de at de ikke opererte med det.Men heller tok betalt for det de kjøpte inn og timelønn. De skulle regne litt på det og gi oss et overslag. Men jeg tenker.Blir dette dyrere enn eventuell kuvert pris tro? Jeg har ikke regnet med mer enn 400 kr pr person i mitt middagsbudsjett. Så kommer jo alkohol og mineralvann og kaker og eventuell nattmat utenom selvfølgelig. Er det jeg som har tatt for lite i eller hva syners dere.
Frøken
annonseTopics: 550Replies: 1386017. mar. 2009 kl. 21:59 #25132Vel,nå vet jeg ikke hvor godt du kjenner disse kokkene,gjør de deg en liten tjenste siden du kjenner dem,eller har du hyret dem som alle andre.
Jeg synes at en kurvepris på 400 var lite jeg,hvis det er noe dere bare har hyret inn. En må tenke på at en skal ha råstoffene og de vil ha timebetalt.
Jeg vil råde deg til å spørre dem igjen jeg om de kan gi deg et overslag til de har fått regnet skikkelig på det
Topics: 129Replies: 2344«Stavangerpar» wrote: Vel,nå vet jeg ikke hvor godt du kjenner disse kokkene,gjør de deg en liten tjenste siden du kjenner dem,eller har du hyret dem som alle andre.
Jeg synes at en kuvertpris på 400 var lite jeg,hvis det er noe dere bare har hyret inn. En må tenke på at en skal ha råstoffene og de vil ha timebetalt.
Jeg vil råde deg til å spørre dem igjen jeg om de kan gi deg et overslag til de har fått regnet skikkelig på det
Vi har hyret disse inn spesielt. Har tidligere bestillt koldtbord til dåp og lignenede. Har da betalt kuvertpris. De får steiken ferdig stekt og skåret men klart det er jo arbeid når de skal annrette maten og servere flere ganger slik det skal være i et bryllup men det er jo ikke hotellpriser vi snakker her.Det er jo det lokale ungdomshuset. Hvor mye har dere andre budsjetert i mat egentlig.Kjenner jeg fikk litt panikk nå om vi har tatt oss litt vann over hode. Vi har bare rundt 100 000 som ska brukes til hele gildet. Og da er ALTinnkludert
Frøken
annonseTopics: 201Replies: 19922Jeg syntes det var en litt lav kuvertpris for all den maten dere har planer om. Og jeg ville i alle fall pushet på de dere har kontakt med for å få prisen fra de. Det er jo 5 mnd igjen til dere skal gifte dere, men tiden løper jo avsted, og hvis dere må finne ett annet alternativ så er det jo greit å ha litt tid på seg 🙂
Topics: 129Replies: 2344«Trone» wrote: Jeg syntes det var en litt lav kuvertpris for all den maten dere har planer om. Og jeg ville i alle fall pushet på de dere har kontakt med for å få prisen fra de. Det er jo 5 mnd igjen til dere skal gifte dere, men tiden løper jo avsted, og hvis dere må finne ett annet alternativ så er det jo greit å ha litt tid på seg 🙂
Ok hva er vanlig kuvertpris på hotell f.eks? Ligger ikke det rundt 1000 kr for en vanlig 3 retters.Eller er jeg helt på jordet? Hva mener du med all den maten?.Er det ikke vanlig med forrett middag og dessert i bryllup. Synes de fleste her inne snakker om at de har budsjett på rundt 50 tusen og jeg tenker at vi skal jo ha en del gjester men så maten blir jo desto dyrere men likevell trodde jeg vi skulle klare oss godt undr 100 000 😀
Topics: 16Replies: 415Frøken
annonseTopics: 550Replies: 1386017. mar. 2009 kl. 22:32 #25158Vi skal ha middagen på hotelle,og da kunn for middag,betaler vi rundt 800 kr,da er jo bordoppdekking inkludert,så kommer drikken utenom,som vi regner en 300-400 pr pers.
Topics: 201Replies: 19922«Hildemor» wrote:
Trone wrote:Jeg syntes det var en litt lav kuvertpris for all den maten dere har planer om. Og jeg ville i alle fall pushet på de dere har kontakt med for å få prisen fra de. Det er jo 5 mnd igjen til dere skal gifte dere, men tiden løper jo avsted, og hvis dere må finne ett annet alternativ så er det jo greit å ha litt tid på seg 🙂Ok hva er vanlig kuvertpris på hotell f.eks? Ligger ikke det rundt 1000 kr for en vanlig 3 retters.Eller er jeg helt på jordet? Hva mener du med all den maten?.Er det ikke vanlig med forrett middag og dessert i bryllup. Synes de fleste her inne snakker om at de har budsjett på rundt 50 tusen og jeg tenker at vi skal jo ha en del gjester men så maten blir jo desto dyrere men likevell trodde jeg vi skulle klare oss godt undr 100 000 😀
Da har jeg nok misforstått deg! 🙂 Jeg trodde du mente at nattmaten også var i den kuvertprisen på 400kr jeg 🙂 My bad 😂
Men hva har der på menyen da? Dere skal ha stek til hovedrett så jeg, men til forrett og dessert da?
Topics: 550Replies: 1386017. mar. 2009 kl. 22:37 #25163«Trone» wrote:
Hildemor wrote:Trone wrote:Jeg syntes det var en litt lav kuvertpris for all den maten dere har planer om. Og jeg ville i alle fall pushet på de dere har kontakt med for å få prisen fra de. Det er jo 5 mnd igjen til dere skal gifte dere, men tiden løper jo avsted, og hvis dere må finne ett annet alternativ så er det jo greit å ha litt tid på seg 🙂Ok hva er vanlig kuvertpris på hotell f.eks? Ligger ikke det rundt 1000 kr for en vanlig 3 retters.Eller er jeg helt på jordet? Hva mener du med all den maten?.Er det ikke vanlig med forrett middag og dessert i bryllup. Synes de fleste her inne snakker om at de har budsjett på rundt 50 tusen og jeg tenker at vi skal jo ha en del gjester men så maten blir jo desto dyrere men likevell trodde jeg vi skulle klare oss godt undr 100 000 😀
Da har jeg nok misforstått deg! 🙂 Jeg trodde du mente at nattmaten også var i den kuvertprisen på 400kr jeg 🙂 My bad 😂
Men hva har der på menyen da? Dere skal ha stek til hovedrett så jeg, men til forrett og dessert da?
Jeg har lyst til å legge til et spørsmål. Hva slags stek er det,noen er dyrer enn andre og hva skal dere ha til?
Topics: 129Replies: 2344«Trone» wrote:
Hildemor wrote:Trone wrote:Jeg syntes det var en litt lav kuvertpris for all den maten dere har planer om. Og jeg ville i alle fall pushet på de dere har kontakt med for å få prisen fra de. Det er jo 5 mnd igjen til dere skal gifte dere, men tiden løper jo avsted, og hvis dere må finne ett annet alternativ så er det jo greit å ha litt tid på seg 🙂Ok hva er vanlig kuvertpris på hotell f.eks? Ligger ikke det rundt 1000 kr for en vanlig 3 retters.Eller er jeg helt på jordet? Hva mener du med all den maten?.Er det ikke vanlig med forrett middag og dessert i bryllup. Synes de fleste her inne snakker om at de har budsjett på rundt 50 tusen og jeg tenker at vi skal jo ha en del gjester men så maten blir jo desto dyrere men likevell trodde jeg vi skulle klare oss godt undr 100 000 😀
Da har jeg nok misforstått deg! 🙂 Jeg trodde du mente at nattmaten også var i den kuvertprisen på 400kr jeg 🙂 My bad 😂
Men hva har der på menyen da? Dere skal ha stek til hovedrett så jeg, men til forrett og dessert da?Jeg hadde i grunnen ikke tenkt på nattmat jeg men alltid godt med litt spekemat og flatbrød på natten. Vi skal ha spekeskinke og melon tilforrett og svinestek til middag,Og karamelpudding til dessert
Topics: 129Replies: 2344«Stavangerpar» wrote:
Trone wrote:Hildemor wrote:Trone wrote:Jeg syntes det var en litt lav kuvertpris for all den maten dere har planer om. Og jeg ville i alle fall pushet på de dere har kontakt med for å få prisen fra de. Det er jo 5 mnd igjen til dere skal gifte dere, men tiden løper jo avsted, og hvis dere må finne ett annet alternativ så er det jo greit å ha litt tid på seg 🙂Ok hva er vanlig kuvertpris på hotell f.eks? Ligger ikke det rundt 1000 kr for en vanlig 3 retters.Eller er jeg helt på jordet? Hva mener du med all den maten?.Er det ikke vanlig med forrett middag og dessert i bryllup. Synes de fleste her inne snakker om at de har budsjett på rundt 50 tusen og jeg tenker at vi skal jo ha en del gjester men så maten blir jo desto dyrere men likevell trodde jeg vi skulle klare oss godt undr 100 000 😀
Da har jeg nok misforstått deg! 🙂 Jeg trodde du mente at nattmaten også var i den kuvertprisen på 400kr jeg 🙂 My bad 😂
Men hva har der på menyen da? Dere skal ha stek til hovedrett så jeg, men til forrett og dessert da?
Jeg har lyst til å legge til et spørsmål. Hva slags stek er det,noen er dyrer enn andre og hva skal dere ha til? Vi skal ha svinestek 😀
Topics: 8Replies: 20017. mar. 2009 kl. 22:53 #25172Vi skal ha vår middag i restauranten på det lokale hotellet og vi betaler 250 pr kuvert. Dette inkluderer 3 retters og pynting/dekking av bord. Men nå blir det bare dekket i kremhvitt. Hvis vi ville ha egne farger måtte vi nok ha kjøpt inn det selv, men jeg sparer fargetema til kaffen/festen som vi skal ha et annet sted 😀
Topics: 201Replies: 19922Til 80 stk så syntes jeg fremdeles det er en lav kuvertpris. Men all honnør dersom dere klarer det! Ingenting er bedre enn det 🙂
Bare tenker som så at blandt annet spekeskinke er jo ikke så billig at det gjør noe. Og det går jo litt skinke hvis det skal være noe smak på forreten da. To slingser med skinke smaker jo ikke så mye, hehe!
Kokkene skal tilbedrede alt utenom kjøtter som de får ferdig oppkuttet, var det så?
Frøken
annonseTopics: 12Replies: 512Vi skal ha koldtbord, og venter på et oppsett,men hun sa at et sted mellom 350-450 pr.pers måtte vi regne med.
Vi skal også ha ca.80 gjester, men har nå valgt å ha noen av gjestene kun til kaffe, de vi ikke har så veldi mye omgang med, for å få ned utgiftene litt.
Kaker og dessert tar slekt og venner seg av.
All alkohol kjøper vi inn selv, åpen bar. Har kjøpt endel på taxfree allerede,men mangler ennå litt.
Brus vil vi også kjøpe inn selv,tror det blir rimeligere, er jo ofte tilbud i butikkene, og tror ikke de som ordner det for andre bryr seg så mye om prisen…?
Hun legger hele sjela si i maten, og steker blant annet roastbiffen selv,smører inn med afrikansk krydder,så den blir saftig og god, ikke sånn vanlig koldtbord fra Mega.De kommer også til lokalet og liner opp og setter frem,inkludert i prisen, så synest ikke prisen var så veldig ille, men blir jo ikke direkte sur om det ender på 350 pr.pers
Topics: 19Replies: 693Topics: 8Replies: 20017. mar. 2009 kl. 23:00 #25183What?? 250,- for tre-retters på restaurant? Kan det virkelig stemme? Hva blir servert til denne prisen da?
Hehe, det stemmer nok det. Har jobbet der flere sommere tidligere så jeg vet ikke om det har hjulpet på prisen, men jeg tror faktisk ikke det. Jeg undersøkte med cateringfirma og dette ble faktisk billigere, og i tillegg er det jo inkludert dekking, servering og rydding. I tillegg får vi gratis brudesuite
Forrett er blomkålsuppe, hovedrett er laks (totalt benfri!!!!!) og dessert er varme bjørnebær og vaniljeis. Ikke supergourmet, men jeg liker det godt 😛
Frøken
annonseTopics: 201Replies: 19922«Berg-Olsen» wrote:
What?? 250,- for tre-retters på restaurant? Kan det virkelig stemme? Hva blir servert til denne prisen da?
Hehe, det stemmer nok det. Har jobbet der flere sommere tidligere så jeg vet ikke om det har hjulpet på prisen, men jeg tror faktisk ikke det. Jeg undersøkte med cateringfirma og dette ble faktisk billigere, og i tillegg er det jo inkludert dekking, servering og rydding. I tillegg får vi gratis brudesuite
Forrett er blomkålsuppe, hovedrett er laks (totalt benfri!!!!!) og dessert er varme bjørnebær og vaniljeis. Ikke supergourmet, men jeg liker det godt 😛
Tror rett og slett dere er dritheldige! 😂 Vet ikke om mange steder som man hadde fått det for den prisen! 🙂
Topics: 129Replies: 2344«Trone» wrote: Til 80 stk så syntes jeg fremdeles det er en lav kuvertpris. Men all honnør dersom dere klarer det! Ingenting er bedre enn det 🙂
Bare tenker som så at blandt annet spekeskinke er jo ikke så billig at det gjør noe. Og det går jo litt skinke hvis det skal være noe smak på forreten da. To slingser med skinke smaker jo ikke så mye, hehe!
Kokkene skal tilbedrede alt utenom kjøttet som de får ferdig oppkuttet, var det så?
Kokkene skal handle inn alle råvarer og tilberede/anrette all maten til middag og dessert. Spekeskinke og melon synes jeg er en ren og frisk forrett.Helt vanlig med et par slingser som du kaller det pr pers
Topics: 201Replies: 19922Jeg hakker ikke ned på valget deres altså, om det er det du tror? Det er en helt vanlig bryllupsmeny, som jeg liker veldig godt selv også! Jeg sier bare det jeg føler ang den prisen og så er jeg jo bare nysgjerrige på hva kokkene skal gjøre 😉 Så det er ingen som har noe negativt å si om valget deres altså 🙂
Topics: 8Replies: 20017. mar. 2009 kl. 23:09 #25194Dritheldige har vi nok vært ja 😀 Men Hildemor, det cateringfirma jeg undersøkte med synes jeg å huske lå mellom 250 og 350 pr kuvert, så det kan jo hende du holder deg innenfor. (eller så er det bare her det er latterlig billig i forhold til andre steder [smilie=aiwebs_005.gif] )
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.