tapaskveld/Aioli
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / tapaskveld/Aioli
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / tapaskveld/Aioli
- Dette emnet har 8 svar, 3 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av
Trone.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 133Replies: 2765Frøken
annonseTopics: 201Replies: 19922Vi lagde en sykt god aioli på gorumetkurset vi var på nylig.
Men jeg husker ikke helt utenatt. Tror jeg. Jeg kan høre med kjære om han husker den i hodet 🙂
Vet ialle fall at til 5 personer hadde vi 6 eggeplommer, hakket massssse ferske urter, så mye hvitløk vi ville og hadde dette i blender. Så spedde vi på med olivenolje. Pass på at oljen renner i tynn og jevn stråle når du heller den oppi blenderen 🙂
Topics: 201Replies: 19922Frøken
annonseTopics: 11Replies: 326Topics: 201Replies: 19922Topics: 11Replies: 326«Trone» wrote:
sophus wrote:å, nå fikk jeg skikklig lyst på det. Med nan brød.. nam namÅh, ja! Eller Fucchabrød (hvordan det enn staves) med olivenolje og havsalt på toppen!! 😃 😃 😃 😃
Å JA! det er desidert en av mine ynglings brød.. den er skikklig klissete å lage.. men drit god!
Frøken
annonseTopics: 201Replies: 19922Topics: 133Replies: 2765Topics: 201Replies: 19922 -
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.