Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Ventemat

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Ventemat

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Ventemat

  • Dette emnet har 5 svar, 6 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av Gitte.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 2
    Replies: 1
    pawe
    22. jun. 2013 kl. 23:51 #10848

    Etter vielsen skal vi ta bilder, mens bryllupsgjestene reiser dit festen skal være. Det blir jo endel venting, og siden vielsen er halv ett blir det lenge å gå fra tidlig lunsj før vielsen til middag kl halv fem. Hva tenker dere er fint å servere gjestene i ventetiden?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 4
    Replies: 27
    tampt
    23. jun. 2013 kl. 00:25 #172313

    Vi skal servere frukt! (Vielse 13, middag 16)

    skal ha tapas til middagen, ellers hadde vi kanskje vurdert noe fingermat (i størrelsesorden mat-på-tannpirker) men det blir liksom litt for likt det som kommer til middagen…

    Settings
    Topics: 11
    Replies: 113
    septemberbrud2013
    23. jun. 2013 kl. 20:12 #172335

    Hos oss blir det muligens indiske Pappadum med raita. Alternativt frukt, samt boblende drikke. Om det er en kjølig høstdag, kanskje også indisk chai. 

    Settings
    Topics: 25
    Replies: 556
    toneany
    23. jun. 2013 kl. 21:04 #172336

    Vi skal lage fingermat av å rulle tacolefser. Det blir i alle fall en variant med røykelaks og eggerøre, en variant med brie og roastbiff, og kanskje sette fram noen skåler med klementiner (desemberbryllup). 

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    23. jun. 2013 kl. 23:06 #172344

    Vi hadde et stooort fruktfat med masse spennende og tradisjonelle frukter og bær, sjokolade og saltpinner 🙂 

    Det er sånn som er typisk for våre familier og venner, så det ble selvfølgelig godt mottatt.

     

    Det holdt massevis da det ikke var mange timer mellom kirken var ferdig og mottakelsen. 

    Og selvfølgelig haugevis av forskjellig drikker!

    Settings
    Topics: 66
    Replies: 6978
    Gitte
    25. jun. 2013 kl. 13:10 #172395

    Vi hadde frukt og vann til gjestene mens de ventet. Holdt i massevis 😉

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search