addi
Registreringsdato: 19. mai 2009
Startede emner: 22
Forumsvar totalt: 416
Har forumrolle: Deltaker
Startede emner: 22
Forumsvar totalt: 416
Har forumrolle: Deltaker
«larvik05062010» wrote: ….eller…men er redd det kan bli for sært, men begge familiene er glad i mat og prøve nytt
Rosastekt villsvinfilet med cherrysaus med samme tilbehør.
********************************************
det synes jeg hørtes utrolig godt ut da.. og så så spennende med noe nytt.
jeg vill har valg det! Villsvin er utrolig godt!!
vi holder selskap på grendehuset, men vi har vårt egen kokk som har jobbet mange år på Oslo Grandhotel og når jobber på hotell i Kristiansand.
Han skal lage for oss:
variasjon av Inderøy Sodd med ferske grønnsaker
Skarnsundseifilet på rosmarin med ny mandelpotet, rattatuille og balsamicoreduksjon
Dessertbuffet med Creme brulee, Tiramisu, fersk jordbær med rømmeis
senere serveres kaffe og kake plus et lite koldtbord og om middnatt serveres blåskjellsuppe
jo, du trenger en svensk levertingsadresse hvis du vill bestille hos calligraphen. Jeg handlet servietter med trykk hos dem og er veldig fornøyd.
Invitasjoner, Bordkort og Kirkeprogramm har jeg laget på pc og bestillt hos optimalprint. Er veldig fornøyd både med pris og kvallitet