Bluespirit
Startede emner: 4
Forumsvar totalt: 66
Har forumrolle: Deltaker
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 4Replies: 6601. feb. 2009 kl. 12:34 #16108
det er riktig med 1 servitør pr. 8.-10. gjest, men det er jo servitører som har erfaring. Så du får jo vudere selv hva du gjør, husk det er deres gjester og ikke kokkens sine.
Topics: 4Replies: 6601. feb. 2009 kl. 01:16 #16078visste det faktisk ikke selv jeg heller før vi var å prøvde herreklær forrig lørdag, og min tilkommende endte med kravat selv [smilie=tongue0006.gif]
Topics: 4Replies: 6601. feb. 2009 kl. 01:02 #16074tror det du tenker på heter kravat. Søkte litt her er det en med rød, men veldig dyre da [smilie=aiwebs_007.gif]
http://www.kjbeckett.com/acatalog/crava … 3godmHWcYQ
hmm søkte litt mer før jeg posta innlegget og fant en side til, men mye lavere priser 😀
http://www.tiewarehouse.co.uk/index.php … 2a&&page=2
eller så finner du sikkert noe på ebay eller annet selv ved å søke cravat red
Topics: 4Replies: 6601. feb. 2009 kl. 00:27 #16069Vi skal nok ha forrett og dessert på tallerken og en varmmatsbuffet som hovedrett.
Til forrett blir det nok varmrøkt hvalkjøtt (Er jo Sandefjordsbrud da)
Varmmatsbuffeen blir nok heltstekt ytrefile og varme retter som er innspirert av tapas og italiensk.
Til dessert blir det nok noe sjokoladegreier (ikke helt bestemt enda)
Har bare et lite problem, kokken jeg kjenner som vi skulle bruke har trekt seg på grunn av jobb. Så nå gjelder det å finne en ny en.
Hvis vi i det hele tatt skal ha nattmat blir det pølse i brød/lompe
Frøken
annonseTopics: 4Replies: 6631. jan. 2009 kl. 09:29 #15994Her er ide til våre, kan jo bytte farger og bånd etc. Men jeg vil ha den mer kongeblå.
http://www.bryllupsvenner.no/userfiles/251232373719.jpg
Topics: 4Replies: 66Topics: 4Replies: 6627. jan. 2009 kl. 12:15 #15386Hvor gammel er du? Jeg er 25 og samboeren min er 24 (født aug 83 og april 84)
-Hvor lenge har du å din kjære vært sammen? Vi har vært sammen i 5 år. (Har 5 års dag i morra)
-Hvor lenge har dere vært forlova? Vært forlovet i 2 år. (siden 17.12.06)
Topics: 4Replies: 6627. jan. 2009 kl. 11:56 #15384«Sylvia&Bent» wrote: Jeg har faktisk Googlet det aller meste.
Selv kjolen min fant jeg ved å Google brudekjoler/weddingdresses, den førte meg tilslutt til Brudesuiten i Sandefjord
Det er den samme som Fru Larsen som vi har funnet vårt 😂
Topics: 4Replies: 6627. jan. 2009 kl. 11:53 #15383Dress til mannen? leier på brudesalongen (fru larsen, sandefjord)
Brudepikekjole? skal ikke ha brudepiker
Brudesvennantrekk? skal ikke ha brudesvenn
brudebukett? en vennine som jobber som blomsterdekorator skal lage
Brudefrisyre? en kollega av tanta mi på brudesalongen der ho jobber (karis salong, sandefjord) Ide funnet på nettet.
Kjolen min fant jeg på brudesalongen i byen, Fru Larsen Sandefjord
Tilbehøret mitt, tiara, slør, sko etc. ble/blir handlet på nettet.
Kjede skal jeg låne av mamma. Bilen får vi fra en venn av min kommende svigerfar. Underskjørt skal jeg låne av min vennine som gifter seg i april.
Fotograf skal vi bruke Maria Eriksen som vi fant link til her på bryllupsvenner. (maria&frode som brukeren heter er jo medlem her)
Topics: 4Replies: 6627. jan. 2009 kl. 11:37 #15379Folk kan godt komme i sort og i rødt. Men jeg håper at ingen stiller i hvitt. Jeg har brukt min «lille sorte» i bryllup jeg for noen år siden, da var jeg ikke en gang klar over at det hadde vært sånn at man ikke skulle ha rødt og sort heller. Hadde et sjal med knall farge til da.
Frøken
annonseTopics: 4Replies: 6623. jan. 2009 kl. 18:56 #14971«maria&frode» wrote: Det er dyrt å få bildene på cd hos proffe fotografer.. Jeg som liker å lage takkerkort og sånn får ikke mulighet til å lage de selv da. Derfor skal ei venninde av meg ta bildene:) Da blir også bildene mer avslappet og fine tror jeg. Ofte kjenner noen, som kjenner noen som er flinke til å ta bilder og ikke er så dyre. Lurt å forhøre seg litt rundt:)
Jeg er jo hobbyfotograf, og tar 2500kr for fotografering + designing av takkekort, og da får brudeparet alle bildene på cd! Tar bilder i vestfold hvis noen er intressert!😉 http://www.mariaeriksen.no
Jeg har jo vært i kontakt med deg, og er du ledig 6. juni så lover jo det bra 🙂
Topics: 4Replies: 6623. jan. 2009 kl. 12:10 #14950«Sørlandsbrud_09» wrote: Dessuten har jeg ikke noe med det, mannens eneste oppgave dette, fikse transport 😉
Hehe, sånn er det her også [smilie=tongue0014.gif]
Topics: 4Replies: 66Topics: 4Replies: 66Topics: 4Replies: 6614. jan. 2009 kl. 17:17 #13507I anledning av vårt bryllup har
vi gleden av i å invitere deg/dere, navn
___________________________________________
til middag og bryllupsfest
lørdag 06.06.09. kl.xx.xx.
på lokale, adresse.
Lokale åpner for mottagelse av gjester direkte etter vielsen.
Vielse i Sandefjord kirke kl 14.00.
VELKOMMEN!
Vennlig hilsen
Grete og Kent
Tlf 00000000 / *****@****.***
S.U. 01.05.09
Antrekk: pent (?)
Tror det blir noe sånt
Topics: 4Replies: 6614. jan. 2009 kl. 13:42 #13487Så var det meg da. Jeg er vel det man kan kalle fotballgal, eller vertfall en veldig iverig suppoter. Reiser land og strand rundt å ser på fotball sammen med Blåhvalane (sandefjord fotball suppoterklubb). I Blåhvalane er jeg også opptatt som nestleder/web- og redaksjonsansvarlig så det tar jo mye tid.
Ellers går det mye tid på nettet, og spiller litt WoW også innimellom da. Eller bare slækken på sofaen med pusene våre. Trene ja.. det er noe jeg bare har tenkt på at jeg skal begynne med, men kommer aldri så langt [smilie=aiwebs_007.gif]
Og selvfølgelig bryllupsplanlegging, ikke det ikke bare min egen, skal være forlover for vennina mi i april.
Topics: 4Replies: 6613. jan. 2009 kl. 21:31 #13420Pannacotta er i utgangspunktet en ganske enkel dessert å lage , en slags fløtepudding fra Italia. Pannacotta betyr «kokt kremfløte». Og en basic pannacotta er kun tilsatt vanilje(stang).
Dessert med variasjoner
Pannacotta er i utgangspunktet en ganske enkel dessert, en fløtepudding fra Italia. Men med dette som utgangspunkt går det an å lage de mest fantastiske variasjoner. Her kan du slippe fantasien løs – enten du velger å lage én type til alle, eller noen av hver slik at man kan velge. Eller en liten porsjon av hver type til alle. Det er ikke veldig mye ekstra jobb, og tenk så morsomt det er å få flere varianter både til forrett og dessert! For eksempel en klassisk pannacotta med rørte, friske bær og en sjokoladepannacotta. Og alt kan du selvsagt gjøre ferdig i porsjonsformer eller små glass allerede dagen før, så det bare er å hente det ut fra kjøleskapet og sette på bordet! Lekkert, og veldig enkel
tekst hentet fra http://www.artoftaste.no/servlet/side?s … item=12227
Frøken
annonseTopics: 4Replies: 6613. jan. 2009 kl. 13:49 #13407du kan jo det, veldig mange kjoler er i fargen ivory (elfenbenhvit) så ville da tatt det. Men kjoler må stort sett tilpasses på legden, og det skal jeg nå etter at jeg har fått skoene
Topics: 4Replies: 6613. jan. 2009 kl. 13:21 #13405«Stavangerpar» wrote: Tror at jeg kommer til å kjøpe sko før jeg kjøpe kjole,for å vite hvor høy hælen blir på skoene. Kjolen skal jo passe med sko på.Så jeg må vel snart bestemme meg for sko.
Jeg vil anbefale å kjøpe kjole/bestemme seg for kjole først. Hvis ikke du er helt 100% sikker på hvordan fargen i kjolen skal være. Og evt hvordan steiner eller perler det er i kjolen. Bedre å velge sko etter hvordan kjolen ser ut, enn å velge kjole etter hvordan skoene ser ut 😉
Topics: 4Replies: 6612. jan. 2009 kl. 13:10 #13312du legger inn bilde ved å trykke
denne gangen. Bildeadressen finner du ved å høyre klikke på bilde på en nettside og klikk så på kopiere bildeadresse.
-
ForfatterInnlegg