hildemor
Startede emner: 129
Forumsvar totalt: 2344
Har forumrolle: Deltaker
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 129Replies: 2344Topics: 129Replies: 2344
«Jannicke» wrote: Får brudesuiten inkl i dette også. Så skal ikke klage 😀
Såpass ja.Nei men da skjønner du kanskje at jeg reagerer på å betale 800 kr på ungdomshuset når kun 3 rettersen er inkludert. Snakket med en i dag når jeg leverte minsten i barnehagen. De giftet seg i fjor og da hadde de samme opplegg som vi har tenkt. De hadde hjortesteik i steden for svinesteik men likevell. De hadde 93 gjester. Kun vin til maten gjestene kunne ha medbrakt alkohol til festen etterpå. Hun laget bordkort selv og de brukte naturblomster i dekorasjoner men brudebukett fra blomsterbutikk. Klær og bryllupsfesten hadde kommet på ca 50 000. Synes det var et litt kjekkere tall jeg 😂
Topics: 129Replies: 2344«Jannicke» wrote: Vi skal ha vårt på hotell. Vi betaler 1000 pr kuvert. det inkluderer:
Velkomstdrink
Forrett m/ vin
Hovedrett m/vin
dessert m/vin
kaffe Avec
Da er jo alt av servitører m.v betalt.
det høres ikke gale ut når dere skal ha det på hotell og får alt det inkludert 😂 Den tenkte kuvertprisen min på rundt 400-500 kr var kunn forrett middag dessert.Alkohol er ikke innkludert i det regnestykket
Topics: 129Replies: 2344«Heidi» wrote: Vi skal betale 500,- pr pers for 3 retters med 1 ekstra servering av hovedrett. Maten kommer fra et lokalt cateringfirma som kommer ut til lokalet med all maten og kokken blir med under hele middagen og legger på tallerknene.
det var noe slikt jeg hadde tenkt og 😂
Frøken
annonseTopics: 129Replies: 2344«Trone» wrote:
Hildemor wrote:Trone wrote:Jeg hakker ikke ned på valget deres altså, om det er det du tror? Det er en helt vanlig bryllupsmeny, som jeg liker veldig godt selv også! Jeg sier bare det jeg føler ang den prisen og så er jeg jo bare nysgjerrige på hva kokkene skal gjøre 😉 Så det er ingen som har noe negativt å si om valget deres altså 🙂Nei jeg skjønner det 😀 Vi har valgt mange rimelige løsninger ellers i planleggingen så jeg trodde det skulle gå greit innenfor budsjettet men ble somsagt litt usikker selv jeg skjønner dere. Får håpe de tar kontakt igjen snart for overslaget så jeg ikke trenger å gruble slik.Blir litt smårar av det jeg 😂 Men nå er det natta her.Vi får snakkes i morgen. No hard feelings 😀
Det er bra! 🙂 🙂 Får håpe de ikke tar for mye i timepris da. Hvis de begynner å ta betaling fra de handler til de er helt ferdig. 😅
Du får i alle fall holde oss oppdatert på hva pris de kommer med til dere!! 🙂 🙂 🙂 Det skal jeg. Blir nok en ringerunde i morgen ja he he
Topics: 129Replies: 2344«Berg-Olsen» wrote: Dritheldige har vi nok vært ja 😀 Men Hildemor, det cateringfirma jeg undersøkte med synes jeg å huske lå mellom 250 og 350 pr kuvert, så det kan jo hende du holder deg innenfor. (eller så er det bare her det er latterlig billig i forhold til andre steder [smilie=aiwebs_005.gif] )
Har ikke undersøkt med noen andre jeg.Vi har liksom altid hatt disse to eller en av dem til å lage mat i festlige annledninger.Men da har vi hatt koldtbord.Har da betalt 230 kr kuvert.Det har vært mat i massevis.Kan liksom ikke skjønne at jeg nå skal betale dobbel pris men kanskje det er slik 🙄 God natt
Topics: 129Replies: 2344«Trone» wrote: Jeg hakker ikke ned på valget deres altså, om det er det du tror? Det er en helt vanlig bryllupsmeny, som jeg liker veldig godt selv også! Jeg sier bare det jeg føler ang den prisen og så er jeg jo bare nysgjerrige på hva kokkene skal gjøre 😉 Så det er ingen som har noe negativt å si om valget deres altså 🙂
Nei jeg skjønner det 😀 Vi har valgt mange rimelige løsninger ellers i planleggingen så jeg trodde det skulle gå greit innenfor budsjettet men ble somsagt litt usikker selv jeg skjønner dere. Får håpe de tar kontakt igjen snart for overslaget så jeg ikke trenger å gruble slik.Blir litt smårar av det jeg 😂 Men nå er det natta her.Vi får snakkes i morgen. No hard feelings 😀
Topics: 129Replies: 2344«Trone» wrote: Til 80 stk så syntes jeg fremdeles det er en lav kuvertpris. Men all honnør dersom dere klarer det! Ingenting er bedre enn det 🙂
Bare tenker som så at blandt annet spekeskinke er jo ikke så billig at det gjør noe. Og det går jo litt skinke hvis det skal være noe smak på forreten da. To slingser med skinke smaker jo ikke så mye, hehe!
Kokkene skal tilbedrede alt utenom kjøttet som de får ferdig oppkuttet, var det så?
Kokkene skal handle inn alle råvarer og tilberede/anrette all maten til middag og dessert. Spekeskinke og melon synes jeg er en ren og frisk forrett.Helt vanlig med et par slingser som du kaller det pr pers
Topics: 129Replies: 2344«Stavangerpar» wrote:
Trone wrote:Hildemor wrote:Trone wrote:Jeg syntes det var en litt lav kuvertpris for all den maten dere har planer om. Og jeg ville i alle fall pushet på de dere har kontakt med for å få prisen fra de. Det er jo 5 mnd igjen til dere skal gifte dere, men tiden løper jo avsted, og hvis dere må finne ett annet alternativ så er det jo greit å ha litt tid på seg 🙂Ok hva er vanlig kuvertpris på hotell f.eks? Ligger ikke det rundt 1000 kr for en vanlig 3 retters.Eller er jeg helt på jordet? Hva mener du med all den maten?.Er det ikke vanlig med forrett middag og dessert i bryllup. Synes de fleste her inne snakker om at de har budsjett på rundt 50 tusen og jeg tenker at vi skal jo ha en del gjester men så maten blir jo desto dyrere men likevell trodde jeg vi skulle klare oss godt undr 100 000 😀
Da har jeg nok misforstått deg! 🙂 Jeg trodde du mente at nattmaten også var i den kuvertprisen på 400kr jeg 🙂 My bad 😂
Men hva har der på menyen da? Dere skal ha stek til hovedrett så jeg, men til forrett og dessert da?
Jeg har lyst til å legge til et spørsmål. Hva slags stek er det,noen er dyrer enn andre og hva skal dere ha til? Vi skal ha svinestek 😀
Topics: 129Replies: 2344«Trone» wrote:
Hildemor wrote:Trone wrote:Jeg syntes det var en litt lav kuvertpris for all den maten dere har planer om. Og jeg ville i alle fall pushet på de dere har kontakt med for å få prisen fra de. Det er jo 5 mnd igjen til dere skal gifte dere, men tiden løper jo avsted, og hvis dere må finne ett annet alternativ så er det jo greit å ha litt tid på seg 🙂Ok hva er vanlig kuvertpris på hotell f.eks? Ligger ikke det rundt 1000 kr for en vanlig 3 retters.Eller er jeg helt på jordet? Hva mener du med all den maten?.Er det ikke vanlig med forrett middag og dessert i bryllup. Synes de fleste her inne snakker om at de har budsjett på rundt 50 tusen og jeg tenker at vi skal jo ha en del gjester men så maten blir jo desto dyrere men likevell trodde jeg vi skulle klare oss godt undr 100 000 😀
Da har jeg nok misforstått deg! 🙂 Jeg trodde du mente at nattmaten også var i den kuvertprisen på 400kr jeg 🙂 My bad 😂
Men hva har der på menyen da? Dere skal ha stek til hovedrett så jeg, men til forrett og dessert da?Jeg hadde i grunnen ikke tenkt på nattmat jeg men alltid godt med litt spekemat og flatbrød på natten. Vi skal ha spekeskinke og melon tilforrett og svinestek til middag,Og karamelpudding til dessert
Frøken
annonseTopics: 129Replies: 2344«Trone» wrote: Jeg syntes det var en litt lav kuvertpris for all den maten dere har planer om. Og jeg ville i alle fall pushet på de dere har kontakt med for å få prisen fra de. Det er jo 5 mnd igjen til dere skal gifte dere, men tiden løper jo avsted, og hvis dere må finne ett annet alternativ så er det jo greit å ha litt tid på seg 🙂
Ok hva er vanlig kuvertpris på hotell f.eks? Ligger ikke det rundt 1000 kr for en vanlig 3 retters.Eller er jeg helt på jordet? Hva mener du med all den maten?.Er det ikke vanlig med forrett middag og dessert i bryllup. Synes de fleste her inne snakker om at de har budsjett på rundt 50 tusen og jeg tenker at vi skal jo ha en del gjester men så maten blir jo desto dyrere men likevell trodde jeg vi skulle klare oss godt undr 100 000 😀
Topics: 129Replies: 2344«Stavangerpar» wrote: Vel,nå vet jeg ikke hvor godt du kjenner disse kokkene,gjør de deg en liten tjenste siden du kjenner dem,eller har du hyret dem som alle andre.
Jeg synes at en kuvertpris på 400 var lite jeg,hvis det er noe dere bare har hyret inn. En må tenke på at en skal ha råstoffene og de vil ha timebetalt.
Jeg vil råde deg til å spørre dem igjen jeg om de kan gi deg et overslag til de har fått regnet skikkelig på det
Vi har hyret disse inn spesielt. Har tidligere bestillt koldtbord til dåp og lignenede. Har da betalt kuvertpris. De får steiken ferdig stekt og skåret men klart det er jo arbeid når de skal annrette maten og servere flere ganger slik det skal være i et bryllup men det er jo ikke hotellpriser vi snakker her.Det er jo det lokale ungdomshuset. Hvor mye har dere andre budsjetert i mat egentlig.Kjenner jeg fikk litt panikk nå om vi har tatt oss litt vann over hode. Vi har bare rundt 100 000 som ska brukes til hele gildet. Og da er ALTinnkludert
Topics: 129Replies: 2344Topics: 129Replies: 2344Topics: 129Replies: 2344Topics: 129Replies: 2344Frøken
annonseTopics: 129Replies: 2344Topics: 129Replies: 2344Topics: 129Replies: 2344He he. Men hvis du setter det litt i perspektiv. Ville du ha likt å gå rundt med din egen avføring i bleie over lengre tid. Fått servert mat som det ser ut som noen har tygget og spyttet ut igjen. Måtte lagt deg før nyhetene på tv 2 og ikke minst måtte vente et 2 sifret tall i antall år før du kan ta deg en pils;-)
-
ForfatterInnlegg