marthe250512
Startede emner: 2
Forumsvar totalt: 20
Har forumrolle: Deltaker
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 2Replies: 2012. mar. 2013 kl. 07:48 #169473
Det grugledes her også – vet det er noe i gjære…..
Og slett ikke sikker på om jeg liker det eller ikke! Huff, liker å ha kontroll på saker og ting jeg :p
Topics: 2Replies: 2005. mar. 2013 kl. 08:28 #169141Vi har vielse kl 13 og middag kl 16, med fotografering i mellom. Heldigvis ligger alt innen 1km radius :p
Men vi har også langveisfarende gjester – så vi tenker å servere litt saltmat. Dvs når gjestene ankommer lokalet etter vielsen står det fremme mineralvann, potetgull, peanøtter, chasewnøtter, chillinøtter, ritzkjeks, saltstenger samt et stort fat med oppskåret frukt. I tillegg kommer vi til å servere velkomstdrink kl 15 og sørge for jevnt påfyll frem til vi ankommer lokalet.
Salt-snacksen tenkte vi å sette frem på et stort bord i glasssylindere, skåler, høye/lave osv. Slik at det blir litt dekorativt og pent å se på 🙂
Topics: 2Replies: 2006. des. 2012 kl. 07:39 #164201Ok, nå må jeg visst ta meg selv i nakken og skjerpe meg.
Det gikk jo veldig fint å skrive her inne de første dagene, så fallt jeg likssom ut igjen….
MEN – jeg falt ikke helt ut av alt – for jeg har klart å holde vekta på ca det samme som ved siste innlegg.
Veier pr nå 112.1 – så det går i allefall rette veien 🙂
Men nå – skjerpings!!!
Topics: 2Replies: 2014. nov. 2012 kl. 20:52 #163034Da kan jeg melde om at middagen er i boks. Den blir som følger:
Forrett:
Lettrøkt laks servert lun med smørsaus og grønn asparges.
Hovedrett:
Braisert hjort med smørstekte rotgrønnsaker, potet- og steinsoppurre, rødvinssaus.
Dessert:
Hvit sjokoladekrem med rabarbra og mango is
Nattmat:
Wraps m/kylling
Har leid inn en proffesjonell kokk som står for maten, og er veldig fornøyd. Både med mat ig pris 🙂)
Frøken
annonseTopics: 2Replies: 2014. nov. 2012 kl. 09:53 #162991Onsdag:
Ny dag – nye muligheter, og onsdag er en flott dag.
Å jaggu er det bare to dager igjen til julebordsweekend…..(dårlig første helg på slankern, men …)
Vekt: 112,4 (-1) (Sikkert mye vann, men måtte gå på vekta 4 ganger for å være sikker på at den hadde våknet og ikke bare ga meg et vilkårlig tall….)
Frokost:
Sjokkoshake fra Herbalife
Mellommåltid:
2 mandariner
Lunsj:
2 hjemmebakte rundstk med salami/ost
Foreløpig har jeg greid å holde meg helt unna hvitt brød, potet, sukker osv.
Spiste litt fullkornspasta i tomatsuppen i går. I dag tror jeg det blir wok-grønnsaker med kylling til middag – sunt og utrolig godt 🙂
Ellers tenkte jeg å få inn en gåtur enten i dag eller i morgen, kommer an på om vi besøker mamman min i dag eller ikke. Gå tur MÅ det bli en av dagene. Gjerne til fjells med hunden – hadde jeg bare ikke vært så innmari mørkredd så hadde det vært mye enklere!
Ha en flotters onsdag da damer – dette greier vi 😃
Topics: 2Replies: 2014. nov. 2012 kl. 09:48 #162990Da var vi kommet til Onsdag, og jeg er fremdeles ved godt mot 😀
Tirsdag forløp greit:
Vekt: 134,1 (-0,3)
Forkost:
Sjokkoshake fra Herbalife – nammis
Lunsj
2 av mine hjemmebakte rundtstk med salami
Middag (ble sen middag)
Rester fra i går, så det ble tomatsuppe m/egg,pølse og makaroni
Kveldsmat
Droppet, siden middagen ble såppass sen.
Men spiste en mandarin da 🙂
Siden sambo og jenta mi dro direkte til frisøren og noen shoppingoppdrag etter jobb/skole i går fikk jeg tid til å svinge meg litt alene etter jobb. Da var det husvask, klesvask og rydding som sto øverst. Utrolig hvor mye man får gjort på ett par alene-timer 🙂
Ekstra godt å sige ned i godstolen og ta livet med ro til kvelds!
Topics: 2Replies: 2013. nov. 2012 kl. 20:36 #162956Hei
Shake er et godt alternativ til mat – sålenge det ikke erstatter all mat.
Bruker selv Herbalife sine shaker til frokost, for å «starte» systemet. Da vet heg at heg får i meg ett fullverdig måltid, næringsmessig sett. Dermed vil jeg også unngå de store blodsukker svingningene, og ikke blir jeg så sulten til lunch heller.
En annen ting et at energien min stabiliseres.
Videre utover dagen spiser jeg tilnærmet normalt, dvs mindre mengde mat, minimalt med sukker, minst mulig hvitt mel og styrer unna pasta, potet og ris.
Viltigste er å finne noe som funker for SEG.
Heier på deg jeg – vi kan hvis vi vil 🙂
Topics: 2Replies: 2013. nov. 2012 kl. 11:19 #162926Målebåndet er kommet til skuffen på badet Martine – så det blir :p
Må bare finne litt rutiner etterhvert – ellers har jeg «aldri tid»
Topics: 2Replies: 2013. nov. 2012 kl. 09:10 #162917Omsider….!
Litt treig i starten her, da helgen inneholdt både det ene og det andre.
Men hadde en koslig vennemiddag på fredag, og fikk en medsammensvoren i kampen mot kiloene. Det hjelper, både på motivasjon og stå-på-vilje.
Mandag ble min første veiedag. Jeg visste allerede hva vekten ville være, siden jeg ble vei hos legen i forrige uke.
Startvekten er hele 113,4 KG 😈
Mandag:
Frokost
Startet med en Herbalife-shake til frokost. I dag falt valget på Tropisk shake, blandet med appelsinjuice er den faktisk god!
Lunsj
2 knekkis med smøreost
og et superduper-megalite kakestykke (sjefen hadde bursdag og spanderte hjemmebakt snickerskake….sukk, kunne jo ikke si nei :whops: )
Mellommåltid
1 eple og 1 appelsin
Middag
Tomatsuppe m/makaroni, pølse og egg.
(Jeg forsynte meg uten makaroni)
Mellommåltid
Gulerot og kålrot i små staver
Kvelds
2 små rundstykker med salami
Rundstykkene jeg bakte i går er uten hvetemel, tenkte jeg skulle holde meg litt unna det en stund da jeg blir veldig oppblåst av det. Rundstykkene inneholder derfor kun havregryn, sammalt rug (grovmalt) vann, gjær, speltmel og litt olje. Baker de veldig små, så kan jeg heller spise to 🙂
Topics: 2Replies: 2012. nov. 2012 kl. 11:17 #162839Synes du er kjempefling jeg Martine.
Og 70min spinning er jo bare en knallprestasjon!
Stå på – både i kampen mot kiloene, og jakten på badevekten…… 😯
Frøken
annonseTopics: 2Replies: 2015. aug. 2012 kl. 18:43 #157533Jeg hører til den «eldre» garde her inne jeg da tydligvis 😉 Kommer til å være 32 når jeg rusler opp kirkegulvet og sier ja til verdens herligste mann :nååh:
Topics: 2Replies: 2014. aug. 2012 kl. 12:06 #157451Hjelpes – med dato satt til 25 mai, kirke, lokale bestilt og brudekjole kjøpt har vi nå fått en aldri så liten utfordring ……
Vi skal bli foreldre i slutten av April ❤
Da tenker eg umiddelbart på løsninger ifh til amming osv. Hjelpes, det blir en travel vår…!!! I tillegg har vi akkurat påstartet tilbygg på huset også – så nå går det visst slag i slag fremover ….
Topics: 2Replies: 2014. aug. 2012 kl. 10:44 #157443KoslIg 🙂
Det er jo stad med barn, me’n likevell – ser for meg litt ord med en 1mnd gammel baby. Tenker på brudekjole, amming osv…
Me’n alt går – kommer an på innstilling 🙂
Topics: 2Replies: 2014. aug. 2012 kl. 08:21 #157430Her i huset har jeg ei jente fra før – hun blir 8 før vi gifter oss 🙂
MEN……nå ser det i tillegg ut til at hun blir storesøster før bryllupet…! Det var ikke akkurat planlagt sånn, me’n når det nå blir sånn så går vi en hektisk vår i møte! Termin 23 april, bryllup 25 mai 🙂 kam jo bli både spennende og utfordrende…!! :-p
Topics: 2Replies: 2029. jul. 2012 kl. 10:21 #156371Vi forlovet oss i februar – og bestemte oss der og da for at forlovelsesringene skulle brukes som gifteringer når vi gifter oss til neste år.
Vi graverte inn MIN XXXX og forlovelsesdato – og kommer til å gravere inn bryllupsdatoer den tid kommer, så vi kommer til å ha begge datoene i ringene våre med et hjerte mellom.
Bruker ikke så mye ringer osv til vanlig, så synes det er veldig greit å ha begge ringene i en.. 🙂
Topics: 2Replies: 20Topics: 2Replies: 2020. jul. 2012 kl. 10:47 #156011Mange gode forslag, kanskje reinsdyr er et bedre valg enn hjort?
Noen som vet hvordan de er i Pris iforhold til hverandre?
Gla jeg har en god stund igjen til mat må være bestemt – syns det er vanskelig vi
Frøken
annonseTopics: 2Replies: 2017. jul. 2012 kl. 18:30 #155897Glemte kanskje og skrive det ja.
Lokalet er et forsamlingshus med et kjøkken sånn midt på treet – så det blir nok Catering, og en ansvarlig kokk på kjøkkenet.
Topics: 2Replies: 2010. jul. 2012 kl. 19:09 #155643Mange fine ideer 🙂
Vi skal ha sølv, hvitt og dus lilla som farger i bryllupet vårt.
Serviettene til middagen er innkjøpt, og består av store hvite servietter med mønster, med like servietter i en str mindre i sølv som skal brettes sammen. Blir da som en trekant som står der middagstallerkenen blir stående. Hvit kant nederst, med sølv på toppen.
Kjeitete forklart da….men :p
Topics: 2Replies: 2009. jul. 2012 kl. 21:14 #155601Så koslig med et samlested for oss som gifter oss omtrent samtidig!
Her forlovet vi oss 29 februar 2012 og gifter oss 25 mai 2013.
Vi har kirke, lokale, fotograf, brudekjole og ringer i boks. 😀 ja – og servietter til middagen :p
I tillegg har jeg funnet/designet monogram,invitasjoner og bordkort.
Ellers har jeg ganske detaljert budsjett for hele bryllupet i boks, og finner ut at det er greit å fordele utgiftene litt.
Kjolen min kostet opprinnelig 12 000,- men skulle på salg til 8 000,- til høsten. Prøvde den tilfeldig da jeg var med ei venninne på prøving, og falt pladask. Så jeg fikk den til salgspris 8 000,- og er veldig fornøyd!
Fargene i vårt bryllup blir enkle og duse. Det meste i hvitt/ivory og sølv med innslag av dus lilla.
Legger ved et bilde av en brudebukett som inspirerer meg:
-
ForfatterInnlegg