Gjest_M01
Startede emner: 64
Forumsvar totalt: 1674
Har forumrolle: Deltaker
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 64Replies: 1674
Jeg har en ganske overdådig kjole mht detaljer og snitt jeg kan ikke ha noe annet enn en enkelt bukett for å ikke ta oppmerksomheten fra kjolen. Men den må ha en vis størrelse.
Har gått uendelige runder med meg selv å har kommet frem til det motsatte som deg Sprudlerita, liten bukett vil gjøre meg større… Jeg kommer nok derfor til å velge frodige blomster som er i sesong.
Fin brud med etter min smak litt liten bukett http://www.frognerfoto.no/.
Topics: 64Replies: 1674Topics: 64Replies: 1674Topics: 64Replies: 1674«Stian og Gitte» wrote: Hvis du skal lage moussekake anbefaler jeg deg å fryse den ned før den skal fraktes. Da slipper du at den går shaky-bananas i baksetet 😉
Skal flyttes fra kjøkkenet, og ca 15m etter det så heldigvis ingen kjøretur involvert.
Nesten det jeg likte best med moussekaken at den kan fryses ned på forhånd. 😂
Frøken
annonseTopics: 64Replies: 1674Takk Susie! 😃
Pynter med ekte roser for min egen del, ikke noe marsipanroser eller dill i min verden som er penere. Skal notere dette med pasjonsfrukt har en helt utrolig kontakt med butikksjefen nede på Meny her så regner med han kan skaffe dette også.
Men ekstra hvit marsipan- den smaker som marsipan??? *viktig*
Topics: 64Replies: 1674Vi bestemte oss 1 år før, booket vigsler + lokale ganske kjapt etter det. Musikk har jeg siden dag en fått høre at vi er for tidlig ute til, det samme med mange andre ting. Noe jeg synes er helt greit. Alt annet ble booket 6mnd før.
Vi skal feire på hjemstedet mitt som ikke er en storby. Det er ikke konfirmasjon etc da kan man ta det litt mer ro som stresset brud. 🙂
Et bryllup tar ikke mange år å planlegge, etter min smak burde alt ha en max grense på 1 år for forhåndsbooking slik det feks er til de mest populære datoene på ambassaden i Roma. Eller her i Oslo der det er tre års kø for de mest populære lokalene og fotografene… [-X
Topics: 64Replies: 1674Topics: 64Replies: 1674Og her fikk jeg svaret jeg har lett i mørket etter; sjokolade og champagne passer IKKE så godt sammen…
http://weddings.about.com/b/2009/01/22/pairing-champagne-and-chocolate-a-good-match.htm
Da får jeg finne en annen løsning på dette her. :-k
Topics: 64Replies: 1674Jeg er litt redd det vil drukne sammen med kakene siden det sammen med iskrem er vår dessert. Det blir mye å velge mellom akkurat til det måltidet. Vi ønsker jo heller ikke å dele det opp siden vi vil ha kaker tidlig og mest mulig fest. Det serveres jo også nattmatbegrenset hvor mye man kan spise iløpet av slik dag.
Så hvis det ikke høres fullstendig bak mål å servere dette sammen med skålen en varm sommerdag tror jeg at jeg legger løpet opp til det. Ønsker jo at det skal danderes og serveres på en spesiell måte også sant. :p
*detaljorientert bridezilla-galning*
Topics: 64Replies: 1674Frøken
annonseTopics: 64Replies: 1674Det er en koselig «bekymring», kjekt å ha et par sånne.
Men kanskje det kan settes opp sammen med champagnen når vi mingler litt og mottar gratulasjoner, så kan det tas bort når kanapeene kommer frem sammen med annen drikke… Vi skal jo ha dette som forrett. :-k
Klarer ikke legge fra meg at dette hadde smakt veldig godt! Selv om det er bestilt en usedvanlig fin og varm sommerdag.
Topics: 64Replies: 1674Ja, så jeg har derfor ikke involvert henne så mye. Jeg er redd for å oppfattes som masete, derfor snakker jeg veldig lite om bryllupet med henne og andre for den sagts skyld. Hun var forlover i sommer også, og jeg vet at det blir litt mye mas om små detaljer, hun er jo selv singel og barnløs – bruden var ikke det. Har mye med det å gjøre samtidig som jeg prøver å sette meg i hennes situasjon og hvor mye jeg hadde likt å være forlover for en brud som er like detaljorientert som det jeg er.
Men hva med å fordele et litt? Bruke flere venninner se hvem som er interessert i hva, ikke snakke om bare bryllupet men også være interessert i deres interesser. Har du en dårlig følelse er det antakelig noe som må luftes og snakkes om hvertfall for din egen del. 🙂
Tror det er viktig å huske på at det er ikke forloverne som skal være bruden men du.
Topics: 64Replies: 1674Topics: 64Replies: 1674«Malone» wrote: Det er min lillesøster som skal gifte seg. De er ute etter et sted i herregårdsstil.
Disen gård i Oslo.
Men jeg mener jeg har sett mange flotte lokaler her inne i det siste, se litt i de ulike må-gjøre-listene mange som legger ut både bilder og linker til flotte lokaler. Mener at noen av de har vært i samme stil. 🙂
Topics: 64Replies: 1674Topics: 64Replies: 1674Topics: 64Replies: 1674Frøken
annonseTopics: 64Replies: 1674«tinanana» wrote:
Martine wrote:Tacky rett og slett. Ingenting å dvele over. Og dette er grunnen til at jeg ikke tør gå i en norsk brudesalong med mine preferanser. Post en klage på facebook veggen til messen + salongen, ikke hyggelig for messen med slike samarbeidspartnere.Jeg hater konfrontasjoner, så sender nok heller en klage per brev til Agape Norge. Hjelper ikke å sende klage til Agape Trondheim, for det var sjefen som var så «koselig» med meg.
Bare du gjør noe. Tror det hadde gjort opplevelsen litt lettere å slenge av seg. Jeg vet med meg selv at jeg hadde vært knust.
Topics: 64Replies: 1674 -
ForfatterInnlegg