Randi
Startede emner: 7
Forumsvar totalt: 403
Har forumrolle: Deltaker
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 7Replies: 403
Da vi har kirke og lokale nærme men ingen bor i nærheten skal vi ha mottakelse på lokalet rett etter vielsen med servering av drikke og frukt. Viktig å holde blodsukkeret til gjestene på plass slik de holder humøret oppe. Vi skal rett til fotograf og beregner 2 timer til det med transport og fotografering, og vil ha god tid. Vielse 13.30 og middag 17-17.30 tipper jeg.
Topics: 7Replies: 403jeg har kjøpt kjole på salg, da jeg ikke fant noen som leide ut i Stavanger området. Ønsket å leie selv om det koster mye penger for en helg, men kan få en «flottere kjole» da også slipper du å tenke på hvor den skal være hen etter bryllupet… og tror det er vanskelig å selge den etterpå… men jeg var heldig og fant en billig kjole ca 6000 kr inkl. alt (sko, slør og underskjørt + kjolen seff)
Topics: 7Replies: 403Topics: 7Replies: 403Vi begynte med ringene men de er også forlovese ringer, så kirke men har ombestemt oss og avbestilt i etterkant, så reserverte vi to lokaler mens vi tenkte, så var det vin, hehe litt feil rekkefølge men da måtte vi ha det lokalet vi kunne ha med drikke selv også kjolen… hehe litt lite struktur og litt tilfeldig men vi har iallefall begynt….
Frøken
annonseTopics: 7Replies: 403Dere spør veldig godt, men fire ektasjers bryllupskake er veldig mye kake, og gjestene har allerede fått middag og dessert så jeg tenker det fort blir for mange kaker…. vi har ikke tenkt på det enda, men regner med at tanter ol ønsker å bake kake og da blir det nok mer enn nok. Også passer de på å lage kaker som passer for de som har allergi ol… men det er jo kjedelig å ha alt alt for masse kake også tenker jeg…
Topics: 7Replies: 403Topics: 7Replies: 403Vi skal nok ha E bord da vi har mange gjester og en heste sko kunne blitt en litt stir heste sko, og det er ikke plass til så stor hestesko i lokalet vårt tror jeg. Men vi har ikke begynt på bordplasseringen enda må vente en mnd til vi begynner å styre med slike ting har sååå god tid, til vi ikke har det lengre….
Topics: 7Replies: 403Julekvelden ble ganske så bra for oss også, untatt meg som satt med masse paracet innenbords, fikk feber i går på jobb og det vedvarte resten av kvelden. Vi gav min morfar et fotografbilde av barnabarna hans på den ene siden, og han morfar ble utrolig rørt, takket så utrolig mange ganger, var så utrolig kjekt å se hvor glad han ble.
Ellers fikk vi pene gave og hadde en fin kveld i sammen med min familie.
Topics: 7Replies: 403Frøken
annonseTopics: 7Replies: 403Topics: 7Replies: 403Topics: 7Replies: 403Topics: 7Replies: 403Topics: 7Replies: 403Jeg kjenner til følelsen av hvordan det er når helgen blir kortere og kortere, men jeg har lært meg en ting, det er å ikke være på hogget med å ta ekstravakter hver gang… noen ganger kjenner jeg overskudd og lyst til å gå beordringsvakter og sier mye ifra nå vil jeg gå, og i andre perioder så overser jeg det litt mer og venter og håper på andre føler kaller litt… det funke faktisk.. men vi har veldig god ånd på vår jobb hvor vi stiller opp når vi kan og hjelper hverandre ut… har din leder tenkt tanken å bruke vikarbyråd dersom det er mye overtidsvakter og dobbelt vakter? de koster ca det samme som å betale overtid til faste, vi bruker det inni mellom for å spare på de faste… også er det lov hos oss å si nei denne gang er det ikke min tur for når har jeg gått så og så mye… men jeg er veldig heldig på min jobb da alle stiller opp hver sin gang og det ikke alltid må være vernepleier på jobb… også bruker vi mye ekstra vakter på dobbelt vakter slik de kan få overtid og vi kan slippe 😀
Topics: 7Replies: 403Enten skal vi ha buffe eller tre retters middag, blir det tre retters synes jeg det er ok å ha en meny da gjestene ikke husker så lenge om gangen, selv om toastmaster forteller om det betyr det ikke at gjestene husker det, synes selv det er kos å se på meny og glede meg til maten.
Topics: 7Replies: 403Frøken
annonseTopics: 7Replies: 403Topics: 7Replies: 403 -
ForfatterInnlegg