Sweet Pink Kitty
Registreringsdato: 23. jan 2010
Startede emner: 33
Forumsvar totalt: 1370
Har forumrolle: Deltaker
Startede emner: 33
Forumsvar totalt: 1370
Har forumrolle: Deltaker
«Drømmedama» wrote: Med meg tok det lengre tid fra Storbritania (2 uker) enn Kina (ca 1 uke), bestilt samme dagen 😉
Som sagt, dette er jo veldig individuelt, jeg har også opplevd dette. Men, hvis jeg tar alle mine 1000 bestillinger jeg har fra ebay og se de under ett så vil jeg si at det generelt sett er raskere å bestille fra Storbritannia, rett og slett pga avstanden. Men, jeg har også opplevd 1 ukes leveringstid fra Kina fordi selgeren brukte ekspresslevering.
Takk takk dere! 🙂
«Ingrid_» wrote: Så kult å lese om bryllupsreisen deres!
Vi hadde tenkt oss noe i samme stil. Med Cruise i Karibien, et par hotell netter i Florida eller Mexico og avslutte med et par dager i New York. 🙂
Vi reiser ikke før i Desember.. Jeg klarer ikke la være å bekymre med for orkan sesongen der..
Er dere på cruise i en uke?
Ja, cruiset var i 7 netter. 🙂
Kommer helt an på hvor selgerne sender fra. Jeg har opplevd leveringstid på alt fra et par dager til 4-5 uker. De som bruker lengst tid sender enten fra Kina, USA eller Australia, korteste fra Storbritannia. Det er min erfaring ihvertfall, men igjen: det er også individuelt.
– Hvor mange blir dere? (Til mat/kaker)
Vi ble 36 stykker inkl. brudepiken.
– Hva skal dere servere?
Til middag hadde vi 4 retter, røkt kyllingbryst fra Stange som første forrett, bruschetta som andre forrett/hvilerett, oksemedaljong og pommes anne til hovedrett og bringebærsorbét (samt brownie) til dessert.
– Fri bar/eller?
Fri bar.
– Vet du ca hva bryllupet vil komme på?
Sluttregningen kom på ca 85.000 kr, inkl fotograf/filming/band osv.
«Trone» wrote: Ikke samme inn og ut nei 🙂
Mendelsohn inn og bruremarsj fra Øre ut 😃 Med orgel og trompet, fantastisk 😃
Samme som oss. Vi hadde kun trompetist fordi vi hadde utevielse. 🙂
Jeg begynte nesten tre år før jeg giftet meg, nettopp for å gjøre det billigst mulig, og jammen var det godt jeg gjorde det, for mange steder er allerede booket 2-3 år i forveien.
Serverte frukt og champagne mens vi ventet på middagen og fotograferingen skulle bli ferdig.
Til middag hadde vi 4 retter, røkt kyllingbryst fra Stange som første forrett, bruschetta som andre forrett/hvilerett, oksemedaljong og pommes anne til hovedrett og bringebærsorbét (samt brownie) til dessert.
Hadde ikke nattmat.