Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

altgodt

Registreringsdato: 10. feb 2012
Startede emner: 8
Forumsvar totalt: 242
Har forumrolle: Deltaker
  • Se forumsvar
  • Se startede emner
  • Se abonnementer
  • Se favoriserte emner
  • Send PM


  • Send en PM til altgodt
    • Profil
    • Forumsignatur
    • Emner startet
    • Svar opprettet
    • Engasjementer
    • Favoritter
    Search

    Forumsvar Lagt Inn

    Viser 20 innlegg - 101 til 120 (av totalt 229)
    ← 1 2 3 … 5 6 7 … 10 11 12 →
    • Forfatter
      Innlegg
    • Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      21. aug. 2012 kl. 10:13 #157950

      Kanskje du kan lage/få laga ei sjokolademoussekake, og så med ståande kindersjokoladar langs kanten?

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Annonse
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      21. aug. 2012 kl. 10:12 #157949

      Norgesglas er fine å bruke, ja. Men dei høge kan vere litt klønete å putte handa ned i, så bruk dei til små, gjerne innpakka ting, og ha gjerne ei serveringsskei oppi slik at gjestane kan bruke den for å fiske ut det dei vil ha. Variasjon er fint, vi skal ha nokre fat, nokre høgare ting og nokre vide skåler. Eg kjem nok til å ta ein del bilde av bordet vårt, så eg legg dei ut enten her eller i bloggen. 🙂

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      19. aug. 2012 kl. 21:14 #157851

      Vi skal ha ost med tilbehør (marmeladar m.m.) til dessert, og så godteribuffé rett etterpå, for å døyve skuffelsen over desserten blant dei 15 mellom 6 og 16 som er med på festen. 😃 Kakene blir servert seinare på kvelden.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      19. aug. 2012 kl. 21:08 #157850

      Eg var i bryllup i gamle Arendal rådhus, flotte lokale!

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      17. aug. 2012 kl. 17:11 #157703

      Er du allergisk mot marsipan og, eller er det berre valnøtter og hasselnøtter som er «farleg»? Dei fleste konditorar har vel slutta å bruke valnøtter med mindre dei får ei eksplisitt bestilling på «Lukket valnøtt» eller liknande, nettopp på grunn av allergiar. Eg ville ringt og snakka med aktuelle konditorar og spurt. I kva del av landet bur du?

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      17. aug. 2012 kl. 17:06 #157701

      Sjekk ut Ver no velkomne med æra av Geirr Tveit. Det er ein utruleg vakker melodi, og passar perfekt til eit kyrkjebryllup. Den er ikkje for komplisert, og vakre melodiske løp i orgelstemma. Eg trur også den finst i ulike vanskelegheitsgrader.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      15. aug. 2012 kl. 21:40 #157551

      I mitt første bryllup (for over 15 år sidan…) lagde vi bordkort av cernit, ei slags plastleire. Vi elta saman cernitdeig i bryllupsfargane, kjevla det tynt og stansa ut hjarte som vi brukte som bordkort. Bak på desse hjarta limte vi ein magnet, slik at folk kunne henge dei på kjøleskapsdøra når dei kom heim. Eg har vore på besøk hos gjestar frå det bryllupet som framleis har hjarta hengande oppe, så dei fall tydelegvis i smak. Og ingen låg att då vi rydda bordet. Men denne gongen trur eg vi droppar det, mest fordi vi ikkje har nokon gode idéar til kva vi kan ha som gåver.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      14. aug. 2012 kl. 22:39 #157477

      Det ligg bilde av våre invitasjonar her: http://altgodt.wordpress.com/2012/06/12/steg-for-steg/

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      14. aug. 2012 kl. 16:09 #157459

      Korleis veit du at den dama har ærlege hensikter? Det kan hende at dei vart uvennar, at dei har krangla om rekninga eller kva som helst. Eg ville bede om å få sjå døme på bilde fotografen har teke, og gjort mi eiga vurdering. Folk kan ha så mange grunnar til å seie stygge ting om andre.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      12. aug. 2012 kl. 20:13 #157340

      Ja, han ser skikkeleg kul ut med den, og er så stolt. 😃

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      12. aug. 2012 kl. 20:10 #157339

      Vi brukar lokala sine bord, og set dei saman til firkanta bord med plass til åtte rundt kvart bord unntatt vårt, der vi skal vere ti (oss to, foreldra våre og forlovarane våre med ektefellar). Vi har sydd og farga eigne dukar, fordi borda blir for breie for standarddukar. Vi kjøpte det billegaste tre meter breie stoffet på stoff og stil, og farga det beige.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      12. aug. 2012 kl. 19:47 #157332

      Eg skal ha denne ringen: http://www.sandbergsweden.com/vigsel-oc … ngo-450-p/

      Og han skal ha denne: http://www.sandbergsweden.com/vigsel-oc … lag-433-p/ Han har faktisk allereie byrja å gå med sin, for han syns det var så koseleg. 🙂

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      08. aug. 2012 kl. 21:17 #157126

      Vi skal ha to dj-ar, som styrer musikken basert på vår smak, stemninga og sine idéar gjennom heile kvelden.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      08. aug. 2012 kl. 21:16 #157125

      Eg ga opp, og bestilte her: http://www.rococlothing.co.uk/boys-form … colour=269 Donato til dei to små og Celio til den store på 14. Eg trur dei blir fine! 🙂

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Annonse
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      08. aug. 2012 kl. 18:32 #157098

      Eg ville ikkje brukt kjemikalier, men berre latt mosen ligge, kanskje på skråstilte brett, nokre dagar. Då vil dyra forlate den, dei likar ikkje å ikkje ha jord under seg. Dusj mosen med jamne mellomrom, slik at den held seg frisk og grøn. På bordet kan den ligge på gladpack eller alufolie, alufolie kan du jo brette opp ein liten kant på som gjer at bordet ikkje tek skade, og så la den ytterste kanten av mosen skjule folien.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      07. aug. 2012 kl. 21:13 #157068

      Ja, men dei som er til leie er som regel enten heilt svarte, eller sjakett (som også er svart). Og det ser litt corny ut med brudgom i vanleg dress og brudesveinane i sjakett. 🙂 Men eg skal sjekke Moods!

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      07. aug. 2012 kl. 12:34 #157014

      Eit tips: Hald igjen nokre aktivitetar og kanskje ein tale eller to til kaffen. Det gjer at festgjestane føler seg endå meir inkludert, og at dei får vere med på noko av det formelle. I vårt bryllup skal vi halde våre talar til kvarandre under kaffen, ikkje under middagen. Vi vil ha dei talane litt uformelle, og vi vil at alle skal få høyre dei.

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      02. aug. 2012 kl. 21:20 #156677

      Dei lykkeliten-bilda blir for søte for meg. Vi skal ha ein fotograf som tek bilde i meir reportasjestil, og sjølv om det blir nokre portrett så er ikkje vi «bilde-på-veggen»-menneske, så vi kjem til å lage oss eit album med varierte bilde, mykje av gjestane og av ting som skjer.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      02. aug. 2012 kl. 20:10 #156671

      Det kjem veldig an på korleis de legg det opp, men det er fullt mogeleg å gifte seg for 50 000,-. Brudekjolar får ein kjøpt på salg (gjerne akkurat no!), det same med fine dressar, om ein ikkje leiger det. Dropp sjakett/smoking, og ikle mannen ein flott dress med eit slips som tek opp fargane de likar, og sett pent antrekk i invitasjonen. Kjenner du nokon som er flinke med blomar, mat osv, så be om vennetenester, som du sjølvsagt må vere villig til å returnere ved eit seinare høve.

      Det viktigaste er å finne lokale der ein får ha med eigen kokk, og sin eigen alkohol (viss ein skal servere alkohol), og bur de nær grensa kan ein få inn ein del frå Sverige. Maten treng ikkje å vere så fancy, den treng ikkje verte servert av servitørar på geledd, du kan ha koldtbord, eller ein forseggjort gryterett (boeuf bourguignon eller coq au vin) servert «family style», altså i skåler ved bordet. Du kan også ha middag berre for dei næraste, og så ein flott fest etterpå for vennar og utvida familie. Pynting kan ein gjere sjølv saman med vennar, bruk IKEA-blomstervasar til enkeltblomar og fine telysestakar. Her er ein fin variant, med brudeslør og to roser per bord, http://altgodt.wordpress.com/2011/07/09 … det-pynta/, her er ein annan variant med gerbera og «bregner». http://altgodt.wordpress.com/2010/04/25/vel-blast/

      Sidan du skal gifte deg på sommaren kan du alliere deg med nokon med fin hage, og plukke roser, erteblomster og praktmarikåpe viss dei har, det er det kjempelett å lage pen pynt og brudebukett av.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      01. aug. 2012 kl. 09:09 #156548

      Her finn du masse nyttige tips: http://www.matprat.no/gjester/koldtbord … 3wodDxAA8A

      Mi erfaring er at det går mykje mindre brød og smør enn ein trur. Andre ting, som karbonader eller kjøttbollar viss du har det, går det masse av. Men sjekk ut lista til matprat, mykje nyttig info der.

      Settings
    • Forfatter
      Innlegg
    Viser 20 innlegg - 101 til 120 (av totalt 229)
    ← 1 2 3 … 5 6 7 … 10 11 12 →

    © 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

    Scroll to top
    • Home
    • Bryllupsforum
    • Bryllupsplanlegger
    Search