Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

altgodt

Registreringsdato: 10. feb 2012
Startede emner: 8
Forumsvar totalt: 242
Har forumrolle: Deltaker
  • Se forumsvar
  • Se startede emner
  • Se abonnementer
  • Se favoriserte emner
  • Send PM


  • Send en PM til altgodt
    • Profil
    • Forumsignatur
    • Emner startet
    • Svar opprettet
    • Engasjementer
    • Favoritter
    Search

    Forumsvar Lagt Inn

    Viser 20 innlegg - 121 til 140 (av totalt 229)
    ← 1 2 3 … 6 7 8 … 10 11 12 →
    • Forfatter
      Innlegg
    • Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      01. aug. 2012 kl. 09:06 #156547

      Vi har gjort noko liknande, og bytta til oss tenester.

      Vi lagde bryllupskaka i fire etasjar til eit vennepar av oss som er kokkar, dei lagar vår bryllupsmiddag, vi betalar berre for råvarene. Vi skal også lage ei bryllupskake til eit anna vennepar som skal gifte seg neste år, ho er grafisk designer og har laga alle grafiske element, som invitasjonar, program, bordkort m.m.. Dj-ane er eit anna vennepar av oss, dei gjev vi ei teneste att ein annan gong, evnt. får dei vin viss vi får til overs. (Dei har sagt dei vil gjere det for ingenting, men det skal dei ikkje.) Vi har samla alkohol i lengre tid, så dei kostnadane kjem ikkje i ein stor sum rett før bryllupet. Kjolen er kjøpt på salg, og vert lagt opp av ein bekjent til vennepris.

      Det er mange måtar å spare pengar på, men å be om pengar ville eg ikkje gjort. Det får som regel veldig blanda mottaking. Tenk heller igjennom det dokke treng av tenester, om ikkje anna så å bake ei kake til kaffen.

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Annonse
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      31. jul. 2012 kl. 19:57 #156494

      For ein fin font! kva heiter den?

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      31. jul. 2012 kl. 19:56 #156493

      Du bør avklare med kjøkkenet kva som er eit realistisk tidsskjema, slik at talane vert fordelt ift serveringsrundane for mat, vin og andre drikkevarer som dei planlegg. Dei har eit system på dette som toastmasteren må tilpasse sitt opplegg etter. Så må du lage ein plan for rekkefølga på talane, det er vel eigentleg det viktigaste.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      31. jul. 2012 kl. 19:40 #156488

      Vi har bestilt vielse gjennom humanetisk forbund, og dei kjem til oss og har vigsla der vi skal ha festen. Det gjer at gjestane slepp å flytte på seg – veldig praktisk! 😃

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      31. jul. 2012 kl. 19:36 #156486

      Svigerinna mi har brukt dei ein del i jobbsamanheng, og sagt at maten der er kjedeleg, utruleg nok, lite variasjon og entusiasme. Men det har vore når dei har vore i «dagleg drift», ikkje til bryllup.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      17. jul. 2012 kl. 20:04 #155908

      Vi skal ha to rettar og så ost. Osten vert servert med gode marmeladar, og så blir det ein godteribuffé og kaffe avec. Litt lenger utpå blir det kakebuffé.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      17. jul. 2012 kl. 14:32 #155885

      Eg er veldig glad i heilsteikt ytrefilet, då får du biffkjensle utan at det vert så mykje stress for kokken. Til det kan du ha hasselbäck-poteter, raudvins- eller portvinssaus og ein eller annan grønsaksvariant som brudeparet likar. Båtpoteter er også veldig godt, og enkelt å lage til mange. Kvar skal du ha bryllupet? Er det på eit hotell, er det catering, eller skal nokon du kjenner/leiger inn lage maten?

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      16. jul. 2012 kl. 17:10 #155841

      Vårt program ser slik ut:

      BRYLLUPSFESTEN BYRJAR

      15:00: Brudepar og forlovarar kjem til Årvoll

      15:20: Gjestar og vigselsmann kjem til Årvoll

      15:30: Vigsle

      16:00: Sjampanje og bær/frukt til alle

      16:30: Middagsgjestane går til festlokalet, gåver vert pakka ut av tante og onkel, gjestane finn bordkorta sine og bordet sitt

      16:50: Brudeparet ynskjer velkomne til bords, presenterer kjøkemeister

      Kjøkemeister tek ordet, seier at det vert fire talar under middagen. Ber dei som vil tale under kaffen om å vende seg til han, og kjem med øvrig praktisk info.

      Forrett vert servert.

      Hovedrett er servert og første omgang av hovedrett er ferdigspist.

      Kjøkemeister gir ordet til mor til brura

      Kjøkemeister gir ordet til mor til brudgommen

      Hovedetten er servert for andre gang og det vert rydda opp.

      Kjøkemeister gir ordet til forlovaren til brura

      Kjøkemeister gir ordet til forlovaren til brudgommen

      Ost vert servert.

      Osten er ferdigspist, opprydding.

      Takk for maten- Vert halden av ein venn. Takk for maten og skål for brudeparet, som er vertskap.

      Kaffegjestane kjem

      19:00: Servering av kaffe avec, samt ein stor godteribuffé

      Bryllupsdans

      21:00: Kakebord og meir kaffe avec

      Brudeparet skjer dei første stykka av bryllupskaka.

      Medan folk et kaker:

      Kjøkemeister gir ordet til brura.

      Kjøkemeister gir ordet til brudgommen

      Opplesing av kort og helsingar av kjøkemeister.

      Andre innslag

      Meir dansing

      03:00: BRYLLUPSFESTEN ER SLUTT

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      15. jul. 2012 kl. 14:31 #155774

      Vi skal fotograferast før vielsen, så det blir lite mystikk her. 😃 Så vi søv nok heime natta til bryllupet. Vi skal gifte oss nær der vi bur, så vi kjem til å sove heime på bryllupsnatta og. 🙂

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      13. jul. 2012 kl. 23:05 #155727

      «Vicky» wrote: Så hvis det var ting dere ønsket fra f.eks fotobutikk så la dere det inn på lista samt hvo det kunne kjøpes?

      Ja, ser helt klart fordelene med bare en liste 😉

      Ja, nettopp. Vi ønskar oss dobbel sommar- og vinterdyne med sengetøy, og det er frå Fru Lyng, men vi har ført det på lista likevel. Du kan sjå den her: http://www.bryllupslisten.no/Guest/Index Trykk på «gjester», og bruk gunda&kjetil som passord.

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      12. jul. 2012 kl. 12:58 #155684

      Vi lagar kir royale, men ikkje med cassis men med rabarbrasaft, som ein av gjestane har laga og tek med til oss.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      12. jul. 2012 kl. 12:56 #155683

      Vi brukte ein moderne font, lane, for å ikkje få det for «søtt». Du ser den på våre invitasjonar her: viewtopic.php?f=53&t=10494 Jasbon: Google fontnamnet og «font», og så finn du fonten på ei slik gratis nedlastingsside. Så installerer du dei på maskinen din.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      12. jul. 2012 kl. 12:53 #155682

      Vi brukte bryllupslisten.no, som vel er Glasmagasinet si liste. Den får du redigeringstilgang til sjølv, så då la vi til dei ønska vi hadde frå andre butikkar i lista, ganske enkelt. I friteksten skreiv vi kvar dei tinga kunne kjøpast. Om det er heilt kosher veit eg ikkje, men det er ganske greitt med berre ei liste. 🙂

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      12. jul. 2012 kl. 12:52 #155681

      Vi har booka Christian Elgvin http://www.celgvin.no, som tek bilde i ein dokumentarisk stil, men også nokre «oppstilte».

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Annonse
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      05. jul. 2012 kl. 23:27 #155480

      Broren min og kjæresten hans skal lage vår. 🙂 Dei er matfolk, og klarer det heilt strålande. Det blir ei ostekake med moltelokk, pynta med bær og frukt.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      03. jul. 2012 kl. 21:12 #155396

      Om alt går etter planen skal vielsen foregå ute i hagen utanfor festlokalet. Vi har eit backup-lokale i etasjen under festlokalet. Ikkje optimalt, spesielt ikkje med tanke på fotografering, men betre enn ingenting. Vi skal ha så mange at det vert urealistisk med telt til alle. Vi skal ha eit kor som syng, og ein solist med gitar til.

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      02. jul. 2012 kl. 14:59 #155343

      Eg dro til London for å finne undertøy, men eg ville ha body for å unngå pølser i ryggen. ;-) Fann ein flott ein hos Rigby and Peller. Eg prøvde å finne Bali-undertøy, men dei har mest minimizer-koppar, og eg ville ha noko som ga pen cleavage.

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      14. jun. 2012 kl. 23:06 #154483

      Kva er det du skal studere?

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      14. jun. 2012 kl. 23:05 #154482

      o/ (veldig stille… 🙂)

      Settings
      Topics: 8
      Replies: 242
      altgodt
      14. jun. 2012 kl. 23:03 #154481

      Eg har brukt ein slik tape roller, som liknar på korrekturroller. Det fungerer veldig bra til lettare jobbar.

      Settings
    • Forfatter
      Innlegg
    Viser 20 innlegg - 121 til 140 (av totalt 229)
    ← 1 2 3 … 6 7 8 … 10 11 12 →

    © 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

    Scroll to top
    • Home
    • Bryllupsforum
    • Bryllupsplanlegger
    Search