kris
Startede emner: 13
Forumsvar totalt: 628
Har forumrolle: Deltaker
Forumsvar Lagt Inn
-
ForfatterInnlegg
-
Jeg spiser som følger:
Frokost-forslag:
Dag 1 : 2 stekte egg og 5 skiver bacon
Dag 2: Eggerøre(2/3 egg) og laks
Dag 3: 2 stekte egg og 5 skiver bacon
Dag 4: Omelett av 3 egg m/skinke
Dag 5: 2 stekte egg m/skinke
Dag 6: 3 kokte egg og gul ost
Dag 7: 2 stekte egg og 5 skiver bacon
Lunsj. forslag:
Dag 1: 1/2 kylling
Dag 2: Omelett m/skinke
Dag 3: 2 stekte kyllingfileter m/grønn salat
Dag 4: Omelett m/skinke
Dag 5: 1/2 kylling
Dag 6: Grønn salat m/reker
Dag 7: Grønn salat m/egg, reker og skinke
Middag Forslag-
Dag 1: 1/2 kg stekt karbonadedeig m/ sopp
Dag 2: 2 store laksebiter m/grønn salat
Dag 3: 1 stor biff (ca 300 gr.) m/ litt løk og sopp
Dag 4: 2 stk fiskebiter m/grønn salat
Dag 5: 3 stekte karbonader m/løk og sopp
Dag 6: 1 stor biff (ca 300 gr.) m/ litt løk og sopp
Dag 7: Skinkestek m/grønn salat
Som mellommåltid: 1 boks makrell i tomat eller gul ost eller kokte egg.
Drikke: Vann (helst) te (uten sukker) Farris m/smak kan drikkes istedet for brus.
Husk at du skal spise 5 ganger pr dag, og drikke masse.
Pass på at du spiser de «langsomme» karbohydratene og ikke de raske.
(de raske er sukker og sukkerarter)
Du må ikke følge denne slavisk, det gjorde ikke jeg. Jeg printet den ut og hang den opp på kjøleskapet, på jobb og hadde en i lomma. Og så plukket jeg matretter som jeg hadde lyst på.
feks stekte egg m/bacon spiste jeg i helgene. Kokte egg og hadde med på jobb som frokost og lunsj, eller lagde en omelett før jeg gikk å la meg og tok med på jobb.
Og jeg begynte med antioksidanter også som kosttilskudd, med krom som senker godterisuget.
Og så kjøpte jeg en Fedon Balance bar som jeg hadde liggende i skuffen og hvis jeg fikk et godterikick, så tok jeg en bit av den. 1 bar hadde jeg i 1 uke. (fedon balancebar med eple og kanel synes jeg er best, og de har langsomme karbohydrater)
Du kan også ta noen mandler hvis godtesuget slår inn, en ca 10 stk.
Kjøtt kan du spise mye av, det er lite eller ingen karbohydrater, egg likeså.
Jeg har blitt mer obs på de raske karbohydratene når jeg handler.
Feks kan du lage en kjøttsuppe med mye kjøtt og litt mindre grønnsaker og du kan faktisk drikke/lage kraft av matbuljong på pose som har et lavt innhold av karbohydrater.
Du skal spise noe karbo, ikke bra å kutte helt ut, men man vil alltid få i seg noe.
Lykke til!
Jeg vil også få et brudeskjørt til overs, jeg har nemlig 2, men vet ikke helt hvem jeg skal bruke ennå, må få kjolen og få noen andre til å se hva som passer best, klarer nemlig ikke å se det selv i et 30×120 speil 😀
De er begge hvite, det ene er med 2 ringer, og det andre er bare tyll.
Jeg har en A line kjole.
de er i store størrelser begge to, så da gjenstår det bare å prøve det til kjolen.
Frøken
annonsePå hjemmesiden skikk og bruk står det følgende om toastmasterens rolle:
Toastmasterens rolle
Av Erik Lundesgaard
I større selskaper som en gallamiddag eller en bankett er det praktisk at vertskapet utnevner en toastmaster under velkommen til bords-talen. Denne gjesten bør selvfølgelig ha fått beskjed om dette på forhånd. Toastmasteren har ansvaret for talenes rekkefølge, i tillegg til å introdusere talerne. Toastmasteren bestemmer også hvilke og hvor mange sanger fra sangheftet som skal synges. En toastmaster trenger ikke være en vittighetenes mester, men det kan være forventet at han kommer med en vits eller andre morsomheter fra tid til annen. Toastmasteren skal være en rød tråd i selskapet, ikke en rød klut, som det heter. Introduksjonen av talere kan skje uten de helt store vendingene. Det er tilstrekkelig å si hva taleren heter, og hvilken relasjon han eller hun har til den eller dem han taler til.
Den gode toastmaster venter med første taler til alle har kommet godt i gang med hovedretten. Toastmasteren bør også ha kontakt med serveringspersonalet og kjøkkenet, så talene ikke ødelegger maten og serveringen. Talerekkefølgen avhenger av om det er et familieselskap eller ikke. I et fødselsdagselskap eller et bryllup er det for eksempel vanlig at medlemmer av familien taler først, deretter venner og kolleger.
Ønsker noen av gjestene å tale, tar vedkommende kontakt med vertskapet på forhånd for å forhøre seg om hvem som skal være toastmaster. Man kan også melde seg på talelisten før eller under middagen med et diskré vink eller en liten lapp. Toastmasteren bør fra tid til annen la blikket sveipe rundt bordet for å se om noen søker kontakt med ham eller henne. Man kan også be serveringspersonalet gi beskjed til toastmasteren.
Frøken
annonse«stine.fabulesa» wrote: hvor får dere tak i den pennyen?
må jeg kjøpe den på posten liksom?
Jeg kjøpte min på: http://www.haircomesthebride.com
Noe gammelt: en rubin ring jeg fikk av mine besteforledre da jeg konfirmerte meg, det var den første ringen mormor fikk av bestefar før de giftet seg. Begge er gått bort, bestefar døde ifjor, såjeg ville ha de med meg på et vis og nå får jeg det.
Noe nytt: Kjolen
Noe lånt: vet ikke ennå
Noe blått: Strømpebånd
Og selvfølgelig har jeg kjøpt en penny til å ha i skoen.
Frøken
annonse -
ForfatterInnlegg
