Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

kris

Registreringsdato: 19. des 2008
Startede emner: 13
Forumsvar totalt: 628
Har forumrolle: Deltaker
  • Se forumsvar
  • Se startede emner
  • Se abonnementer
  • Se favoriserte emner
  • Send PM


  • Send en PM til kris
    • Profil
    • Forumsignatur
    • Emner startet
    • Svar opprettet
    • Engasjementer
    • Favoritter
    Search

    Forumsvar Lagt Inn

    Viser 20 innlegg - 361 til 380 (av totalt 628)
    ← 1 2 3 … 18 19 20 … 30 31 32 →
    • Forfatter
      Innlegg
    • kris
      09. apr. 2009 kl. 14:46 #32854

      6094 😳

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Annonse
      kris
      09. apr. 2009 kl. 12:30 #32806

      Jeg spiser som følger:

      Frokost-forslag:

      Dag 1 : 2 stekte egg og 5 skiver bacon

      Dag 2: Eggerøre(2/3 egg) og laks

      Dag 3: 2 stekte egg og 5 skiver bacon

      Dag 4: Omelett av 3 egg m/skinke

      Dag 5: 2 stekte egg m/skinke

      Dag 6: 3 kokte egg og gul ost

      Dag 7: 2 stekte egg og 5 skiver bacon

      Lunsj. forslag:

      Dag 1: 1/2 kylling

      Dag 2: Omelett m/skinke

      Dag 3: 2 stekte kyllingfileter m/grønn salat

      Dag 4: Omelett m/skinke

      Dag 5: 1/2 kylling

      Dag 6: Grønn salat m/reker

      Dag 7: Grønn salat m/egg, reker og skinke

      Middag Forslag-

      Dag 1: 1/2 kg stekt karbonadedeig m/ sopp

      Dag 2: 2 store laksebiter m/grønn salat

      Dag 3: 1 stor biff (ca 300 gr.) m/ litt løk og sopp

      Dag 4: 2 stk fiskebiter m/grønn salat

      Dag 5: 3 stekte karbonader m/løk og sopp

      Dag 6: 1 stor biff (ca 300 gr.) m/ litt løk og sopp

      Dag 7: Skinkestek m/grønn salat

      Som mellommåltid: 1 boks makrell i tomat eller gul ost eller kokte egg.

      Drikke: Vann (helst) te (uten sukker) Farris m/smak kan drikkes istedet for brus.

      Husk at du skal spise 5 ganger pr dag, og drikke masse.

      Pass på at du spiser de «langsomme» karbohydratene og ikke de raske.

      (de raske er sukker og sukkerarter)

      Du må ikke følge denne slavisk, det gjorde ikke jeg. Jeg printet den ut og hang den opp på kjøleskapet, på jobb og hadde en i lomma. Og så plukket jeg matretter som jeg hadde lyst på.

      feks stekte egg m/bacon spiste jeg i helgene. Kokte egg og hadde med på jobb som frokost og lunsj, eller lagde en omelett før jeg gikk å la meg og tok med på jobb.

      Og jeg begynte med antioksidanter også som kosttilskudd, med krom som senker godterisuget.

      Og så kjøpte jeg en Fedon Balance bar som jeg hadde liggende i skuffen og hvis jeg fikk et godterikick, så tok jeg en bit av den. 1 bar hadde jeg i 1 uke. (fedon balancebar med eple og kanel synes jeg er best, og de har langsomme karbohydrater)

      Du kan også ta noen mandler hvis godtesuget slår inn, en ca 10 stk.

      Kjøtt kan du spise mye av, det er lite eller ingen karbohydrater, egg likeså.

      Jeg har blitt mer obs på de raske karbohydratene når jeg handler.

      Feks kan du lage en kjøttsuppe med mye kjøtt og litt mindre grønnsaker og du kan faktisk drikke/lage kraft av matbuljong på pose som har et lavt innhold av karbohydrater.

      Du skal spise noe karbo, ikke bra å kutte helt ut, men man vil alltid få i seg noe.

      Lykke til!

      Settings
      kris
      09. apr. 2009 kl. 09:18 #32655

      Jeg vil også få et brudeskjørt til overs, jeg har nemlig 2, men vet ikke helt hvem jeg skal bruke ennå, må få kjolen og få noen andre til å se hva som passer best, klarer nemlig ikke å se det selv i et 30×120 speil 😀

      De er begge hvite, det ene er med 2 ringer, og det andre er bare tyll.

      Jeg har en A line kjole.

      de er i store størrelser begge to, så da gjenstår det bare å prøve det til kjolen.

      Settings
      kris
      09. apr. 2009 kl. 09:14 #32652

      [smilie=happy0034.gif]

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      kris
      09. apr. 2009 kl. 09:10 #32650

      Jeg krysser fingre og tær for dere 😀

      Settings
      kris
      08. apr. 2009 kl. 20:47 #32550

      Har gått ned 5 kilo på 2,5 uker nå bare ved å spise lavkarbo.

      ikke trent spesiellt ved siden av, hadde jeg gjort det ville jeg vel gått ned ennå mer.

      dette ser virkelig lovende ut 😀

      Settings
      kris
      08. apr. 2009 kl. 19:58 #32545

      Her kan du kjøpe sixpence

      http://cgi.ebay.com/Something-Old-Somet … .m63.l1177

      Settings
      kris
      08. apr. 2009 kl. 17:22 #32521

      Tror de var utsolgt.

      Men det er ikke en penny, det er en sixpence man skal ha i skoen.

      Settings
      kris
      08. apr. 2009 kl. 15:40 #32407

      Jeg hadde armbåndbukett da jeg var forlover, med rose og noe grønt.

      Settings
      kris
      08. apr. 2009 kl. 15:24 #32404

      På hjemmesiden skikk og bruk står det følgende om toastmasterens rolle:

      Toastmasterens rolle

      Av Erik Lundesgaard

      I større selskaper som en gallamiddag eller en bankett er det praktisk at vertskapet utnevner en toastmaster under velkommen til bords-talen. Denne gjesten bør selvfølgelig ha fått beskjed om dette på forhånd. Toastmasteren har ansvaret for talenes rekkefølge, i tillegg til å introdusere talerne. Toastmasteren bestemmer også hvilke og hvor mange sanger fra sangheftet som skal synges. En toastmaster trenger ikke være en vittighetenes mester, men det kan være forventet at han kommer med en vits eller andre morsomheter fra tid til annen. Toastmasteren skal være en rød tråd i selskapet, ikke en rød klut, som det heter. Introduksjonen av talere kan skje uten de helt store vendingene. Det er tilstrekkelig å si hva taleren heter, og hvilken relasjon han eller hun har til den eller dem han taler til.

      Den gode toastmaster venter med første taler til alle har kommet godt i gang med hovedretten. Toastmasteren bør også ha kontakt med serveringspersonalet og kjøkkenet, så talene ikke ødelegger maten og serveringen. Talerekkefølgen avhenger av om det er et familieselskap eller ikke. I et fødselsdagselskap eller et bryllup er det for eksempel vanlig at medlemmer av familien taler først, deretter venner og kolleger.

      Ønsker noen av gjestene å tale, tar vedkommende kontakt med vertskapet på forhånd for å forhøre seg om hvem som skal være toastmaster. Man kan også melde seg på talelisten før eller under middagen med et diskré vink eller en liten lapp. Toastmasteren bør fra tid til annen la blikket sveipe rundt bordet for å se om noen søker kontakt med ham eller henne. Man kan også be serveringspersonalet gi beskjed til toastmasteren.

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      kris
      08. apr. 2009 kl. 11:54 #32385

      «stine.fabulesa» wrote: hvor får dere tak i den pennyen?

      må jeg kjøpe den på posten liksom?

      Jeg kjøpte min på: http://www.haircomesthebride.com

      Settings
      kris
      07. apr. 2009 kl. 12:13 #32184

      Noe gammelt: en rubin ring jeg fikk av mine besteforledre da jeg konfirmerte meg, det var den første ringen mormor fikk av bestefar før de giftet seg. Begge er gått bort, bestefar døde ifjor, såjeg ville ha de med meg på et vis og nå får jeg det.

      Noe nytt: Kjolen

      Noe lånt: vet ikke ennå

      Noe blått: Strømpebånd

      Og selvfølgelig har jeg kjøpt en penny til å ha i skoen.

      Settings
      kris
      06. apr. 2009 kl. 12:46 #31780

      Kransekake som er så godt a gitt….selvfølgelig kake på bordet hos oss iallefall.

      Settings
      kris
      05. apr. 2009 kl. 22:10 #31657

      Ja det er deilig å slippe å tenke på det mer ja. Nå må jeg bare få jagd gubben til polti for å fornye passet sitt 😂

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      Annonse
      kris
      05. apr. 2009 kl. 22:09 #31656

      Søstern har fått oppgaven med oppakking og merking av gaver. Smart det med loddbok og klistremerker ja. det skal jeg jammen meg ta med meg i boka over gode tips 😀

      Settings
      kris
      05. apr. 2009 kl. 22:07 #31655

      Svigermor skulle kjøpe en kransekake sa hun, men det blir kanskje litt for lite det, med ca 65 gjester?

      Settings
      kris
      05. apr. 2009 kl. 22:06 #31654

      Ja men skal på personalmøte i morgen kveld da. Men har fri nå frem til 13 april. Det skal jaggu meg bli godt, etter mange lange arbeidsdager og doble jobber.

      Settings
      Profilbilde
      Frøken
      annonse
      kris
      05. apr. 2009 kl. 22:04 #31653

      5623

      og en hel side med bare Kris 😯 😯 😯

      Settings
      kris
      05. apr. 2009 kl. 22:03 #31652

      5622

      Settings
      kris
      05. apr. 2009 kl. 22:03 #31651

      5621

      Settings
    • Forfatter
      Innlegg
    Viser 20 innlegg - 361 til 380 (av totalt 628)
    ← 1 2 3 … 18 19 20 … 30 31 32 →

    © 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

    Scroll to top
    • Home
    • Bryllupsforum
    • Bryllupsplanlegger
    Search